Clickbank Autopilot Method 2020 | Sådan promoveres Clickbank-produkt

Vi har hundredvis af PPC-destinationssider, der ligner:

example.com/apples

Søgemaskiner har fundet disse sider og rangeret dem. De er lette på indholdet, og vi har siden oprettet organiske sider af høj kvalitet, som vi vil erstatte dem med, som:

example.com/eating-apples

På trods af at følge alle SEO-bedste fremgangsmåder til oprettelse af indhold af høj kvalitet, god on-page-kode og god sammenkædning, vises den anden side ikke i søgninger, selvom det er mere relevant baseret på værktøjer som Moz-sideklassificering. Den anden side (/eating-apples) er i motorernes indeks i flere måneder nu.

Det eneste, jeg kan tænke på, er den første side (/apple) er over 3 år, og den anden er kun et par måneder gammel.

Jeg vil ikke foretage nogen omdirigeringer, hvis jeg kan hjælpe det, så kunne jeg bruge kanonisk URL til at pege /apple til /eating-apples? På den måde kan vi stadig sende PPC-trafik til /apple men fortæl det søgemaskinerne /eating-apples er den passende organiske side?

Eller skal jeg blokere organisk trafik til /apples ved hjælp af robots.txt eller no follow og håber, at søgemaskinerne afhenter /eating-apples side?

  • Hvis du blokerer de PPC-sider, der aktuelt rangeres, risikerer du ikke at have nogen siderangering.
  • Tak @StephenOstermiller Jeg er klar over det. Men min bekymring er /apple siden muligvis forhindrer den anden i at rangeres.
  • Brug kanoniske tags fra gammelt til nyt. support.google.com/webmasters/answer/139066?hl=da

Som Stephen antyder: bloker ikke PPC-siderne i robots.txt, da det risikerer ikke at have nogen af ​​siderne korrekt.

Jeg formoder, at den bedste måde at håndtere dette på er at øge eller fortsætte med at øge antallet af interne / eksterne links til SEO-siderne. På den måde vil Google måske / begynde at tænke på dem som mere relevante at vise på deres resultatsider over de gamle og pålidelige PPC-sider, der er placeret højt nu.

Måske kan du endda overføre nogle gamle links til PPC-siderne til de nye SEO-sider for at øge signalet om, at du vil have dem til at rangere?

  • 1 Jeg synes, de kanoniske tags, de foreslog, er en anstændig idé. Brug af canonicals ville sandsynligvis hjælpe.

Det ser ud til, at andre var enige i min idé om at bruge kanoniske tags til at flytte siden (/apples) og link egenkapital (aka link juice) til den nye side (/eating-apples) så jeg troede, jeg ville sende dette som et muligt svar.

For at opsummere placeres et kanonisk tag på PPC-destinationssiden (/apples) med en URL-værdi, der peger på den nye organiske side (/eating-apples). Alle links, linkkapital, PageRank overføres til den nye organiske side fra den gamle PPC-side ved hjælp af det kanoniske tag. Hvorvidt dette vil resultere i den nye sideplacering, er tilbage at se.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?