Top 5 bedste / værste Mario Kart-genstande

Jeg udfører i øjeblikket SEO for et børnepasningscenter i et lokalt område og er stødt på mit første problem i forbindelse med bestilling.

Det ser ud til, at selvom vi måske er højt rangeret for søgeord som 'børnepasning Sydney' (bare et eksempel), ser det ud til, når ordene vendes rundt til 'Sydney børnepasning', falder vores placering.

Hvad er den bedste måde at håndtere alternativ ordning af de samme ord på?

For det første handler søgning ikke om nøgleord, det handler om hele sproget.

Dine resultater er nøjagtigt hvad jeg ville forvente.

Når en søgeforespørgsel er kort, binder du hænderne på søgemaskinen. Det kan være næsten umuligt for søgemaskinen at finde ud af, hvad du vil have. Søgemaskiner matcher ikke søgeord. Det matcher hensigten. Med søgningen børnepasning Sydney antagelsen er børnepasning i Sydney som følger en almindelig semantisk lokal søgning. Omvendt ordren som Sydney børnepasning tager ikke den samme antagelse og er mere afhængig af den semantiske betydning, du har givet, som praktisk taget ingen overhovedet.

Jeg har skrevet om dette nøjagtigt her. For SEO skal du primært optimere til " "eller" i '?

Du skal forstå, hvordan semantik fungerer med emne, predikat og objekt. Du skal også forstå, hvordan faktalinks fungerer, og hvorfor i antages ved lokal søgning. Jeg gentager ikke det hele igen, jeg inviterer dig i stedet til at læse det sammenkædede svar for en fuld forståelse, men du vil let se, hvordan en søgning fungerer som forventet, og den anden ikke.

Jeg vil tilføje en ting mere. Folk skriver naturligvis deres søgeforespørgsler nøjagtigt, hvordan de tænker. For de fleste af os og især for engelsktalende tænker vi i form af bred til specifik. For eksempel, børnepasning er bred og Sydney er specifik. Vi tænker også hvad hvor. Hvad? Børnepasning. Hvor? Sydney. Med andre ord er din første forespørgsel naturlig. Semantik er baseret på mange ting, herunder forståelse af tekst ved at analysere, hvad der skrives sammen med hvordan folk kommunikerer inklusive de mindre detaljer, jeg har medtaget her. Det er ikke kun en videnskab om det skrevne ord, men også en videnskab, der inkluderer hjernens funktion. Semantik har alt dette hårde kodet ind i det.

Kort sagt er der intet at rette undtagen forventningerne.

  • Tak @closetnoc - dette var en øjenåbner for mig. Lær stadig, og dette var en god informationskilde :)
  • 1 @OliverK Når som helst! Dette er hvad vi gør. Du finder denne gruppe usædvanligt hjælpsom og venlig. Det understøtter det, jeg altid har sagt. Webmastere, uanset af hvilken grund jeg aldrig har fundet ud af det, er nogle af de bedste mennesker i verden. Skål !!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger