Sådan oprettes en domæne-e-mail-adresse på Bluehost

Jeg ønskede at få folks tanker om integrerede e-mail-hostingløsninger. Som webmaster / webudvikler ejer jeg mange domæner og vil ideelt set inkorporere alle disse e-mails i 1 interface, som jeg kan med Outlook på mit skrivebord.

Men fordi jeg har et dagjob, ønsker jeg ikke at indlæse alle mine e-mail-konti i mit arbejde Outlook, men alligevel ønsker at kontrollere det med jævne mellemrum. Jeg er også træt af at få alle disse e-mails sendt til min personlige e-mail, da mine svar derefter kommer fra den personlige e-mail. Dette skubber mig i retning af Outlook's internetadgangsfunktion.Outlook er bare fint for mig, da jeg kan oprette undermapper i mapper til mine e-mails og arkivere e-mails, som jeg ikke har brug for.

Imidlertid ser det ud til at have denne mulighed, når jeg gennemgår priser online, og jeg bliver nødt til at betale $ 5 / $ 10 pr. E-mail-konto pr. Måned. Hvis jeg vil oprette 15 konti, er det $ 150 / mo bare for at bruge webadgangsfunktionen. Jeg kan lige så godt købe min egen e-mail-server for så meget.

Er der billige alternativer til det, jeg leder efter? Måske er der et firma, der gør det for meget mindre end dem, jeg har fundet hidtil?

Hvad gør jer for effektivt at administrere e-mail-konti med flere domæner som webmaster?

Tak!

Gratis: tillad e-mail-adresser til at sende og modtage e-mail fra en Gmail-konto

Jeg bruger Gmail til at sende og modtage mail til en række POP3-konti på forskellige domæner - det er værd at sætte 2-3 minutters opsætningstid pr. Konto for den overlegne spamfiltrering alene.

  • tak for input. det er en god idé, men at være i stand til at oprette undermapper og arkivering af mapper / e-mails, som jeg ikke straks har brug for, er 2 ting, som jeg har brug for for at fungere i min virksomhed.
  • giver gmail en eller begge af disse funktioner?
  • Gmail giver dig mulighed for at sende og modtage e-mail fra en POP-konto på et andet domæne (du kan bare videresende din e-mail til en Gmail-konto, men det er meget bedre at være i stand til at svare fra hvilken adresse du modtog e-mail på). Gmails tagging- og filtreringsfunktioner kan tage noget at vænne sig til, men de fungerer lige så godt som Outlooks organisation efter min mening.

Bare en opdatering til det allerede gode svar her:

Microsofts online-e-mail-websteder (fx Hotmail) er for nylig blevet konverteret til Outlook.com, der meget ligner desktopversionen i form og funktion.

Gmails etiketter er lidt anderledes end Outlooks mappekoncept: Du opretter først en etiket og skal derefter filtrere meddelelser med valgmulighederne "Spring indbakke" og "Anvend etiket" valgt ... hvilket er lidt mindre intuitivt end bare at oprette en mappe og filtrere beskeder ind i det.

Gmail gør et rigtig fremragende stykke arbejde med at filtrere SPAM mod en systemomfattende database, hvilket for en webmaster er ideelt.

Som angivet i det andet svar kan du bruge Gmail som din e-mail til både dine POP- og SMTP-servere gratis. For at fremskynde gennemgangen af ​​forskellige domæner kan du enten videresende e-mails (under fanen Videresend) eller tilføje en POP3-konto og alias (under fanen Konto). Outlook.com har også lignende muligheder.

Så Outlook.com er en god mulighed for fortrolighed mellem din desktopapplikation og adgang til webmail, og Gmail er en god mulighed for komplet e-mail-integration og bekæmpelse af spam.

Der er også værter, der har rimelige priser. Jeg har brugt dreamhost.com delt hosting til min e-mail i årevis. De har en pris på $ 8,95 / måned annonceret på deres startside lige nu. For den pris kan du oprette mange domæner, oprette mange postkasser og oprette masser af videresendelsesadresser.

Til den pris får du ikke god service. Jeg vil bedømme DreamHost som "velsmagende". Jeg holder med dem, fordi jeg kan gøre, hvad jeg vil så billigt, men jeg vil sætte pris på hurtigere servere og bedre tid.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger