Dee Lucas ft. Darryl Williams - Feeling You

I Google Search Console har jeg foretaget en omdirigering fra det gamle domæne til det nye domæne ved hjælp af "Change of Address Tool" i google-konsollen.

Omdirigeringen er foretaget i .haccess fil samt en Goole console i 3 måneder siden, og alt fungerer korrekt.

Mit spørgsmål er Sskal jeg fjerne denne gamle domæneejendom fra søgekonsollen? eller jeg må forlade det for evigt?

Jeg er bange, det kan forbruge mit budgetgennemgang for andre ejendomme på samme domæne!

  • 1 Hvorfor tror du, at du er gennemgået budget, er bundet til det, der findes i Google-søgekonsol?
  • @StephenOstermiller tak for dit svar, for at være ærlig, ved jeg det ikke! Jeg tænker bare på, at ikke hårdt google-crawl-bot, jeg har bemærket, at min webstedsrangering er faldet, efter at den flyttede til et nyt domæne, jeg prøver at lære og læse om, hvordan jeg får mine indlæg gennemgået og indekseret hurtigere og få tilbage min gamle rang! så jeg tænkte, at jeg skulle lade søgekonsollen kun koncentrere sig om maj-ejendom i stedet for alle gamle egenskaber! håber du har min pointe

Googles anbefaling vises i dokumentationen til værktøjsændringsadressen:

Vedligehold omdirigeringerne i mindst 180 dage - længere, hvis du stadig ser nogen trafik til dem fra Google Søgning. Fjern dine gamle sider, men vi anbefaler, at du fortsætter med at betale for det gamle domæne i mindst et år for at forhindre andre i at købe og bruge dit forladte domæne til ondsindede formål. Efter 180 dages periode genkender Google ikke noget forhold mellem de gamle og nye websteder, og behandler det gamle sted som et ikke-relateret sted, hvis det stadig er til stede og kan crawles.

(Vægten i ovenstående citat er min.)

Så sørg for, at den er til stede i mindst 180 dage, og fjern derefter den, hvis du ønsker det.

Dit gennemgangsbudget bør ikke påvirkes af det websted, du flyttede fra, hvis du som du implementerede det korrekt, og det fungerer. Når Google bemærker 301-omdirigeringerne, begynder det at gennemgå og indeksere dit nye websted og slippe de gamle sider fra indekset.

  • Tak igen for dit svar, du sagde "slip de gamle sider fra indekset." mente du, at den rangerede side fra det gamle domæne vil blive droppet og ikke erstattes med den tilsvarende omdirigerings-URL fra det nye websted!
  • Det modsatte - den gamle side, som 301 omdirigerer til den nye side, slettes til sidst, og den nye side kommer i stedet til søgeindekset. Hvis du så et samlet fald i placeringen for det nye domæne, er dette almindeligt i starten. Når Google noterer dine 301'er og aktiviteten på dit nye domæne (nye indlæg osv.), Skal domænet stige i ranglisterne.
  • Jeg har flyttet til det nye domæne i 4 måneder og står stadig over for rangfald! er det normalt? Jeg udførte omdirigering og ændrede post-URL fra olddomæne / postdato / titel til nyt domæne / titel tror du, at ændring af permalinks vil falde i min rang
  • 1 Det er ikke permalinks, så længe 301-omdirigeringer er implementeret korrekt på dem alle. Noget andet foregår. Jeg vil anbefale at gå gennem Search Console for at se, om noget ser underligt ud. Lær og download også et SEO-værktøj som Screaming Frog og Moz for at se, hvad der sker med dit websted fra et teknisk SEO-perspektiv og fra din linkprofil. Kør nogle revisioner. Du finder sandsynligvis noget, du kan rette eller opdatere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?