Opsætning af portvideresendelse

Jeg har en server, der kører Centos 5.6 / PHP / MySQL osv., Der kun er vært for et websted hele tiden.

Nyt spørgsmål

Er der nogen sikkerhedsimplikationer ved at forlade et enkelt websted, der er hostet i standardplaceringen / var / www / html / versus den fælles placering af / hjem / bruger /?

Oprindeligt spørgsmål

Er det fornuftigt * at have Apache-webserver som vært for kontoen i hjemmemappen (/ home / user) i stedet for standardplaceringen / var / www / html?

* Sense betyder præstationsfordel, sikkerhedsmæssige årsager osv.

Tak skal du have.

Sandsynligvis mere sikkert at lade det være i / var / uanset hvad. Hvis du lavede det / hjem / bruger, kunne det afsløre skjulte filer, hvem ved hvad der ellers kan være vigtigt. Hvis de to mapper er på den samme disk, bør der ikke være nogen forskel på ydelse. [rediger] Du kan også lige så godt gøre det som alle andre gør det, bare for konsistens.

  • Jeg tænkte også, at apache-brugeren ikke kan logge ind på maskinen, hvilket betyder, at for at jeg kan tilføje filer eller redigere dem, skal jeg enten logge ind som root eller oprette nye brugere og føje den til apache-gruppen eller sudo-gruppen .
  • Ja, det er en smerte. Hvis du omformulerer dit spørgsmål om, hvordan du bedst kan håndtere at køre Apache som bruger-apache og den bedste måde at håndtere en eller flere andre brugere og tilladelser på, vil jeg gerne se, hvad folk havde at sige.
  • Hej Steve tak for alle dine kommentarer. Jeg vil ændre spørgsmålet nu.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?