😀 Sådan placeres WordPress-indlæg på en side

Jeg opretter et websted til en ven og ønsker, at han skal kunne opdatere en blog, der er på siden. Er der et værktøj eller en måde for ham at opdatere en blog på et andet sted som Tumblr eller Wordpress og få indlæg derfra til at vises på en side på hans websted?

Der er mange måder at gøre det på, men hvorfor har du ikke installeret en slags CMS på webstedet, når du faktisk er den, der opretter det?

WordPress er fantastisk til blogging, og du skal få det installeret på webstedet i stedet for at prøve at få det integreret. Hvorfor vil du alligevel have det? Det er normalt en forfærdelig løsning.

Hvis du absolut skal, kan du integrere bloggen, hvor som helst via en grænseløs iframe, der skjuler den ret god, men den vil bare føle sig forkert, da det er umuligt at lave god UX baseret på en indlejret blog.

  • Ups. Jeg mente ikke at sige indlejring, jeg mente at installere tror jeg. Vil installation af Wordpress fungere efter det, jeg vil have? og Wordpress betragtes som et CMS, ja?
  • 2 Ja, det er præcis, hvad WordPress vil gøre for dig.
  • Brug ikke WordPress som CMS, under alle omstændigheder. WP er forfærdeligt grimt som almindeligt anvendt CMS
  • @LazyBadger Jeg er helt enig, men det er let at bruge for den nyankomne på nettet og kan derfor anbefales.
  • Let betyder ikke "bedste" og "anvendelige". Rigtig CMS med integreret blogfunktionalitet (som ekstra modul) - Xaraya, f. Eks. eller integrere uafhængig blog til foruddefineret websted - Serendipity integreret

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?