Hapbee: MEGA-BUSTED!

Der må være en måde, da tjenester som RankTrackr.com og WhiteSpark kan få ret nøjagtige resultater?

Er der en slags parametre, som jeg kan tilføje til URL'en for at efterligne en lokal søgning efter en bestemt by i USA?

  • Dette er en smule lidt uden for emnet her, men for google er det, du måske vil prøve, anført i landekoden som domæneudvidelse i stedet for .com. Erstat f.eks. Google.com med google.co.uk. Det giver dig reelle resultater, men det kan skræddersyes til landet.
  • Når du siger "lokal", spørger du om "lokal" lokal eller "by" lokal? Rediger dit spørgsmål for at give yderligere oplysninger.
  • 1 Husk, at automatisering af forespørgsler mod Google strider mod deres servicevilkår: support.google.com/webmasters/answer/66357?hl=da Hvis du gør dette, bliver din IP-adresse nødt til at svare på CAPTCHA'er for at søge på Google.
  • @StephenOstermiller Jeg har specificeret, at jeg efterligner en lokal søgning efter en bestemt by i USA. Med "automatiseret", mener du med kode? Eller bare manuelt ændre URL-strengen?
  • Undskyld, jeg savnede det.

Ja, du kører forespørgsler gennem IP-adresser for de lokaliteter, du er interesseret i. Mange af de større proxytjenester giver dig mulighed for at vælge mellem flere storbyområder i de mest udviklede lande.

Det er klart, at virksomheder, der gør dette i skala (dvs. kommercielle rangsporere), skal finde et stort antal IP-adresser og bruge dem omhyggeligt for at opretholde et let fodaftryk, fordi det, som påpeget i kommentarer til dit spørgsmål, er imod Googles ToS.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?