SE: Præsident Trump besøger sundhedsfirmaet i Allentown, Pennsylvania

Jeg vil logge / spore unikke sidebesøg på en side i en mediawiki-wiki, men jeg kan ikke bede denne mediawiki-administrator om at give mig dataene. Hvis dette var en side på mit websted, ville jeg bare bruge statcounter.com. Men det er en mediawiki-wikipage, som jeg bidrager til og ønsker at få statistikkerne.

Hvis du overhovedet er i stand til at installere udvidelser på webstedet, kan du prøve den til Google Analytics på http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Google_Analytics_Integration

Ellers kan en anden løsning være at prøve et "web beacon". Det er her, du indsætter en ressource fra et eksternt sted på en side, så du kan spore hits for den, når sider bliver anmodet om af en browser. For eksempel kan du føje et billede til et indlæg med en URL som http://www.yourdomain.com/tracking_pixel.gif og derefter tælle anmodningerne om det. Dette afhænger dog af opsætningen af ​​MediaWiki, fordi muligheden for at indsætte eksterne billeder på en side muligvis er blevet deaktiveret. Du kan læse mere om det på http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Linked_images

Bemærk også, at anmodningerne om billedet ikke er unikke, så du bliver nødt til at vedhæfte en cookie til det, så du kan identificere unikke brugere.

En anden måde er: Gå til Special:SpecialPages af en given wiki, og kontroller, om den har det Special:PopularPages; eksempel:

 • http://en.wikipedia.org/wiki/Special:SpecialPages - har det ikke
 • http://www.alsa-project.org/main/index.php/Special:SpecialPages - har det

Hvis du har Special:PopularPages, så kan du bruge det til at liste sidevisninger (tæller); men ikke hvis det ikke er aktiveret; eksempel:

 • http://en.wikipedia.org/wiki/Special:PopularPages - resultater med
  Ingen sådan speciel side
  Du har anmodet om en særlig side, der ikke genkendes af Wikipedia. En liste over alle anerkendte specialsider findes på Special: Specialpages.
 • http://www.alsa-project.org/main/index.php/Special:PopularPages - resultater med
  Populære sider
  Gå til: navigation, søg
  Viser nedenfor op til 50 resultater, der starter med nr. 1.
  Vis (forrige 50 | næste 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
  Hovedside (10.849.812 visninger)
  Download (1.310.228 visninger)
  Dokumentation (428.914 visninger)
  SoundcardTesting (395.408 visninger)
  ...

Der er ikke nogen generel måde at få unikke besøg på MediaWiki. Det nærmeste du kan komme er at forespørge API'en med en forespørgsel som action=query&prop=info&titles=My+Page og se efter counter ejendom i svaret, men bemærk, at dette ikke er "unikt" besøg, og det kan deaktiveres på en bestemt installation (f.eks. Wikimedia-wikier deaktiverer det, fordi det er ubrugeligt med den tunge caching, de gør).

Dit bedste valg er at bede administratoren om statistik eller bede dem om at installere din statcounter.com web bug eller lignende.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger