Hvilket af følgende er den nemmeste måde for besøgende at lære om en virksomhed, mens de besøger et we

Hvad består de fleste lokale SEO-tjenester af? Indtil videre er her hvad jeg fik:

  • Føj firma til Google Places, Yahoo Local, Bing Local og en masse andre lokale motorer som Yelp og gule sider osv.
  • Indsend websted til de 3 søgemaskiner op og bliv verificeret.
  • Rediger din WHOIS for at have din adresse og holde adressekonsistens på alle sider, branding, motorer.
  • Få en Linkedin-konto til virksomheden

Jeg har lyst til at være temmelig naiv, da de fleste andre virksomheder opkræver månedlige gebyrer. Jeg ser på de fleste af disse er engangsopsætninger: udfyld profil med billeder, nøgleord og nogle gode anmeldelser. Er der nogle nøglepunkter, jeg mangler?

Jeg har også set virksomheder snakke om søgeordsundersøgelser, men er det ikke et SEO-problem med et websted? Jeg føler, at lokal seo formodes at gå til disse biblioteksforretninger før dit websted.

Mens disse trin er de mest almindelige, er der mere, der kan gøres afhængigt af klienten, og hvad de vil have ud af en lokal SEO-kampagne. Jeg har forhandlet med lokale websteder om lavere annoncepriser for mine kunder, administreret deres Groupon-kampagner, AdWords-kampagner osv.

Lokale virksomheder har brug for lokal eksponering, så kørsel af annoncekampagner på lokale websteder, facebook-annoncer målrettet mod lokale. Geo-målrettede PPC-kampagner. Videoer er fantastiske, og geo-tagging af alt er et plus.

Den største forskel, som jeg tror, ​​er, at lokal SEO er for virksomheder, der har en tilstedeværelse på internettet og bruger den til at få fodtrafik eller klienter til deres lokale virksomheder som entreprenører. I stedet for at stole på deres hjemmeside for at generere indtægter, der er globale for en online forretning.

  • Så når det kommer til virksomheder, der opkræver månedlige opdateringer - er det mest for ting som adword-kampagner?
  • 1 Afhængigt af deres pakker har jeg ikke set mange, der inkluderer styring af PPC-kampagner. Jeg foreslår altid det, og det er bare et par dollars om måneden at administrere en lokal SEO-kampagne, plus du kan få et par hundrede gratis annoncekreditter til nye annoncører, så det er en god idé at bruge. Det tilbagevendende arbejde i pakker er typisk flere anmeldelser, og måske administrerer de sociale mediekonti som tweeting eller tilføjelse af fotos og videoer hver måned leveret af klienten. Jeg er sikker på, at det varierer fra firma til virksomhed. Jeg diskuterer personligt kundernes behov og opretter tilpassede pakker.

En god måde at bestemme forskellene i, hvad søgemaskiner ser som vigtige mellem "normal" SEO og Lokal SEO, kan findes ved at sammenligne følgende artikler:

  • SEO-rangfaktorer fra SEOMoz
  • Lokale placeringsfaktorer fra David Mihm

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger