Banklån - Vandrende arbejdere fra Sampath bank

Jeg ved, at der er en maksimal anbefalet titellængde, fordi Google afskærer efter 600 px, så der er et groft antal tegn på 60 tegn, som Moz siger fanger 90% af titlerne.

Jeg er opmærksom på den potentielle klikfrekvensskade, fordi titlen er afskåret, men har Google nogensinde angivet, at den ikke tager den afskårne del i betragtning, når man rangerer efter søgeordene? dvs. siger Google stadig "sidetitlen hjælper mig med at beslutte, hvad siden handler om"?

Jeg antager, at der ikke er nogen direkte straf for en længere titel, men at gå glip af nogle dele kan hjælpe med at bestemme søgeordsplacering.

Jeg er sikker på, at dette er blevet bedt om før, men jeg kunne ikke finde det. Og Stack siger, at dette er subjektivt, men jeg kan ikke tænke på en objektiv måde at spørge om.

  • Første ting først. Søgning handler ikke om nøgleord. Aldrig har været med Google. Så hold op med at tænke i disse vilkår. Overvej også, at titellagets længdebegrænsning er begrænset til SERP-linket. Fuldt stop. Titelmærker tages hele ellers.

Google omskriver titler, når det kræves af indholdet på din side ... hvis du mangler et nøgleord i titlen, kan det nemt omskrive din titel og medtage det, som det er gjort med de fleste søgninger i disse dage.

Google omskriver begge og regelmæssigt <title> og <meta name='description'> for at matche søgningen hos brugeren gør det dette ved at udtrække relevante dele af siden, derfor er der ingen grund til at 'søgeordsting' eller bekymre sig om, at titler er den perfekte længde.

Forskellige online casestudier har vist, at websteder bruger meningsfulde titler har de bedste klikfrekvenser, som igen kan øge placeringen af ​​hele webstedet, fordi flere besøgende er lig med chancer for at få naturlig SEO fra backlinks og social buzz.

Eksempel

  • God titel: How to design a website in under 59mins
  • Stor titel: How to design a HTML5 website in under 59mins
  • Dårlig titel: How to design a website in under 59mins using HTML5, PHP, MySQL and WordPress
  • Horrid titel How to design a website using HTML5, PHP, MySQL, WordPress and Photoshop

Jeg siger ikke, at man ikke skal bruge lange titler, fordi de også er helt fine, selv denne side, som du kan se, har en lang titel, men den er heller ikke fyldt med nøgleord.

Resumé

En stor titel består af de vigtigste nøgleord på siden og får brugerne til at klikke på den, næsten som en subliminal besked.

Spørgsmål svar

Både Google og Bing straffer ikke for lange titler, lange titler bliver støj og kan ignoreres fuldstændigt, hvilket betyder at de vil bruge andre sidesignaler. Hvis du skriver hundreder eller tusinder af sider på denne måde, kan det blive en straf på grund af nøgleordstopning, hvilket stadig sker, men langt mindre, og du skal være ekstremt aggressiv for enten at lægge mærke til det.

  • Det handler ikke så meget om, at jeg vil deltage i nøgleordstopning, det handler mere om, at nogle sider genereres ud fra titlen på artiklen eller produktet. I hvilket tilfælde titlen undertiden er lang. Det er en normal titel, og læsere ville ikke blive fornærmet, men jeg var bekymret for, at hvis titlen var noget i retning af would you be fantastically interested in understanding the art of designing a website (sammensat titel) ville miste de vigtigste nøgleord, som de er i slutningen. I hvilket tilfælde kunne vi kunstigt omskrive titlen for at være bedre egnet.
  • Nøgleord er okay i slutningen ... bare lav dem i slutningen af ​​verden som i dit eksempel.
  • mente du bare ikke lave dem?

Jeg prøver at holde det kort.

Ja

Google læser stadig resten af ​​din titel forbi 512 px-grænsen. Så uanset hvor lang din titel er, læser Google den.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger