Leverer mere end 100.000 skinner til min dam! (mål afsluttet)

Så jeg har dette websted lokalt. og jeg vil gerne have, at mine kolleger kan kigge på hjemmesiden, vi er i samme netværk, men er der en måde at være vært for hjemmesiden på?

  • Lokale websteder er normalt tilgængelige lokalt, medmindre du har gjort noget for at forhindre det. Bruger du en firewall? Hvad sker der, når de forsøger at få adgang til det?

Ved lokalt antager jeg, at du mener på dit lokale skrivebord, og at dine kolleger er på samme campus. For at besvare dit spørgsmål mere specifikt skal vi vide, hvad dit operativsystem er. Dog skal dine kolleger have adgang til hjemmesiden via din IP-adresse, forudsat at dine netværksadministratorer ikke har blokeret det på en eller anden måde.

For eksempel, hvis din IP-adresse er 10.1.2.3, skal dine kolleger kunne se den via http://10.1.2.3. I MS Windows kan du gå til din kommandoprompt og skrive "ipconfig", og det giver dig din IP-adresse. Jeg er sikker på, at der er en tilsvarende kommando i dit specifikke operativsystem.

Dette forekommer mig ikke noget problem, hvis webstedet er i gang (webserver) Webstedet kan gøres tilgængeligt internt og eksternt, hvis referencen og porten (e) til (websiden) er åben, videregives af routeren. eksempel: ip 123.12.32.1:80 Selv i tilfælde af et andet netværk / undernet kan der oprettes forbindelse via lokal vært via en ssh-tunnel. Jeg foretrækker selv at bruge en ssh-tunnel. Adgangen skal arrangeres i firewallen. ssh port 80 til 123.12.32.1:80, så er der kun adgang til webstedet med "localhost" efter forbindelsen gennem tunnelen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger