Jeg forstår, at forskellen mellem DOMContentLoaded og load events allerede er blevet besvaret, og som sådan forklarer det de to sidste værdier (1.40s, 4.66s) fra Developer Tools, men hvis "load" -hændelsen "kan indlæse begivenhed kan bruges til at registrere en fuldt indlæst side", skal det så annoncere? Jeg mener, siden er rent faktisk fuldt belastet efter evige 32,36 sekunder, når "Finish" sker, og 'load' begivenheden mister sin betydning.

Mange websider, der fremsætter anmodninger ved hjælp af JS, er aldrig rigtig fuldt lastet, fordi de altid kan anmode om flere aktiver sekunder, minutter eller endda timer senere, enten for at opdatere siden (tænk som Gmail) eller som et resultat af en brugerhandling.

En forenklet måde at tænke på load timeren er, at den måler, hvor lang tid der går, mellem siden siden begyndte at indlæses, og når browseren var færdig med at indlæse alle de aktiver, som HTML og CSS anmodede om.

Det Finish timer måler derimod, hvor lang tid der går fra siden siden startede indlæsning, og til browseren færdig med at stille sin sidste anmodning.

Det er lidt mere kompliceret end det, men det er den generelle kerne.

For en webside, der ikke fremsætter anmodninger, når siden er indlæst, Finish timeren skal stoppe kort efter load timer. Men for en webside, der fremsætter AJAX-anmodninger, er Finish timeren fortsætter med at køre, når siden fortsætter med at fremsætte anmodninger efter sideindlæsning.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?