MIRACULOUS | 🐵 KONGAPE - TRANSFORMATION 🐵 | Tales of Ladybug and Cat Noir

Jeg har en virksomhed, og nogen oprettede et nyt domænenavn og tilføjede bare et "s" i slutningen af ​​dette domænenavn, som jeg har et varemærke for. Nu rangerer disse søgeresultater over mine på Google og påvirker min virksomhed.

Jeg vil sende denne person et ophør- og afskaffelsesbrev, men ejeren af ​​domænet har skjult deres detaljer i Google Domains. Hvad kan jeg gøre?

  • 1 Medmindre dit domæne er et registreret varemærke, kan du ikke gøre noget ved det. Du kan prøve at klage til værtsfirmaet, men jeg tvivler på, at du kommer langt, medmindre du har TM.
  • Ja, jeg har et varemærke til navnet.
  • 1 Du skal kontakte en advokat, der er specialiseret i varemærkeret. De vil være i stand til at sende et ophør og afstå brev til proxy-kontaktoplysningerne i WHOIS-posten, som sendes videre til registranten. De indsender også en UDRP baseret på dårlig skæbne, et forsøg på at omgå trafik til dit websted og krænkelse af dit varemærke. Jeg vil kraftigt fraråde at forsøge at gøre dette selv, da UDRP'er kan være ganske involverede, og et ophør og afskaffelsesbrev ellers ikke har nogen vægt.

Jeg forstår, hvor meget dette irriterer dig.

Er gerningsmandens websted i direkte konkurrence med dit? Eller sælger han noget andet? Se på denne artikel ... At ansætte en advokat til at sende Cease & Desist koster $ 200 +/-, men det vil have mere vægt end en, du skriver selv.

Med hensyn til kontaktoplysningerne ... er der bestemt en eller anden måde at kontakte de mennesker, der driver webstedet. Selvom det er en formular, kan du stadig kopiere og indsætte brevet og sende det til dem. Eller brug deres formular for at få bedre kontaktoplysninger. ("hej, har du en e-mail eller gadenavn?")

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?