Forbandelse af Strahd - hvorfor det er så godt [Pt. 1]

Jeg har en kunde, som vi genopbygger et websted til, og der er opstået et spørgsmål, som jeg ikke er stødt på. De brugte et domæne til deres oprindelige hjemmeside og hyrede et SEO-firma, der gav dem en flok sorte hat back-links og ødelagde deres websteds rang. Så de skiftede domæner og startede forfra, og det har kørt i omkring et år nu. Det rangeres bedre, men stadig meget dårligt langt ud over den fjerde side. Det oprindelige domæne peger stadig på dette websted. Kan det medføre yderligere problemer? Også de vil gerne vende tilbage til at bruge det originale domæne, er det en god idé, da det tog et sådant hit? Jeg ønsker ikke at skyde os selv i organisk rangfod på grund af deres fortid. Også det originale domæne har peget på det nye domæne i omkring et år nu. Enhver vejledning om dette ville være super nyttigt.

  • Det oprindelige domæne peger stadig på dette websted. Hvordan? Også eksisterer de dårlige links stadig ??
  • De fleste af de dårlige links er væk nu. Det berørte domæne videresender nu til det nye domæne.
  • 301-omdirigering, forudsat at du omdirigerede alle anmodninger til det nye domæne, sendte linkproblemet til det nye domæne. Hvis du bryder denne 301-omdirigering, skal det nye domæne begynde at præstere bedre, men dette vil tage nogle måneder og er begrænset til, hvordan det nye domæne fungerer alene. Dette kan være et godt tidspunkt at fokusere på at gøre det nye domæne så godt som det kan være. Skål !!

Jeg synes ikke, det er en god ide at bruge det gamle domæne, der er blevet ramt. Kontroller også, om de har samme IP (hvis det er en delt hosting). Der er tidspunkter, at når et websted under den pågældende delte IP rammes, vil de websteder, der er registreret under denne IP, også have en vis konsekvens.

Det er bedre at fjerne enhver forbindelse med det gamle og straffede domæne. Du kan bruge et billede til at meddele, at dette sted tidligere var thatdomain.com - intet hyperlink, kun et billede til UX.

Omdiriger heller ikke det strafferetlige domæne til det nye. Det er ubrugeligt at få den dårlige juice. Held og lykke!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?