1 Simpel HACK til at opbygge hundreder af backlinks til dit websted | Øg straks din domæneautoritet!

Jeg har brugt en enkelt Google-konto og ved hjælp af det oprettede jeg en Google-webmasterkonto, så mit websted bruger en enkelt brugerkonto, der får adgang til al den service, der leveres af Google, ligesom adwords, adsense, webværktøjer, Google Map osv. Vil dette øge tilliden til mit websted?

Jeg ville have troet, at dette spørgsmål blev stillet før, men jeg kan ikke finde det. Jeg kan heller ikke finde Googles endelige svar om emnet. (Opdater - se Sus svar for, hvor de siger det.) Men jeg er ret sikker på, at svaret er nej. Hvis svaret var ja, ville folk gøre alle disse ting for at øge deres placering, og kvaliteten af ​​søgeresultaterne ville gå ned, hvilket ikke ville hjælpe Google i det lange løb.

De værktøjer, der leveres af Webmaster Tools, kan hjælpe dig med at øge kvaliteten og relevansen af ​​dit websted, men bare det at tilmelde dig det gør ikke det - du er nødt til at lægge arbejdet i at bruge værktøjerne.

  • Ikke kun det, Google vil helt sikkert blive irettesat for at være konkurrencebegrænsende.

Dybest set nej:

Bekræftelse påvirker ikke PageRank eller påvirker dit websteds ydeevne i Googles søgeresultater.

–Fra siden "Webmasterværktøjer" tilføjer et websted.

  • Jeg vidste, at det var der et sted!

Nej, men ved at bruge alle de tilgængelige værktøjer vil du være i stand til at diagnosticere eventuelle problemer på webstedet, som kan hjælpe dig med at forbedre dit websteds ydeevne over tid.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?