【翻 墙 软件 下载 # 3】 不用 vpn 也 能 翻墻! 教學 -dns google- 翻墙 设置 / 設定 -dns 推薦 -dns 是 什么? dns 服务器 + dns 劫持 + dns 伺服 器 | SernHao Tv

Brug af et CDN kan i høj grad forbedre indlæsningstiden på et websted. Jeg har tænkt på at bruge den til at være vært for alle mine eksterne filer som CSS, JS, billeder, videoer osv. Men jeg tænkte, når jeg linkede til et CDN, skulle browseren ikke bruge yderligere DNS-opslag? Så ville dette ikke være kontraproduktivt? Eller er fordelene ved at være vært for alle eksterne filer på en CDN-udvej, vejer de ekstra omkostninger ved et DNS-opslag?

Hvad tænker du?

Du kan prøve begge dele og bruge en tjeneste som http://www.webpagetest.org for at se, hvilken indstilling der fungerer bedst.

Ja, en DNS-opslag skal dog finde sted, som med de fleste ting i disse dage; de har mulighed for at blive cachelagret enten af ​​operativsystemet eller af selve browseren.

Du finder ud af, at servere, der bruges til DNS-opløsning, normalt er meget tættere både topologisk og geografisk på brugeren end din server; hvilket betyder en mindre rundtur end normalt (DNS-servere er normalt placeret inden for netværket af en brugers internetudbyder). Et DNS-opslag er også meget mindre end downloadet af en webressource.

Med dette i tankerne ville det være usandsynligt, at et så lille hit opvejer en sådan potentielt stor gevinst (hurtig download af alle dine aktiver). Alt i alt skal du finde det ved hjælp af et CDN vilje giver dig en fordel.

Faktisk vil DNS-opslag kun være ET!

Når operativsystemet først har kigget på domænet DNS, gemmer det domænes IP i sin interne DNS-tabel og kalder direkte IP til alle efterfølgende anmodninger.

På Windows kan du se DNS-tabellen, der kører kommandoen: ipconfig /displaydns

Dybest set hvis der på dit websted er 100 billeder + js + css, og de alle er på et CDN på some-cdn-domain.com, vil browseren gøre kun 1 DNS-opslag og ikke 100.

Derfor 1 DNS-opslag vil altid være et intet problem med hensyn til hastighed. Det kunne være, hvis du kun havde en fil på CDN, men jeg kæmper for at se, hvordan et websted kun kan have en statisk fil i dag.

  • Aftalt, men i mange tilfælde opretter webmastere et alias til CDN, hvilket fører til 2 DNS-løsningspunkter.
  • @Ferdy: alias på CDN'er er normalt ikke kun forskellige veje ?! Men forskellige stier på det samme CDN-domæne, derfor skal DNS-opslag kun være en, en pr. Domæne og IKKE en pr. Sti.
  • Hvad der betyder er dette, ofte vil webmastere oprette et rent alias i deres eget domæne: static.yourdomain to com, som vil pege på subdomain.cdn.com. Det er to DNS-punkter.
  • @Ferdy: Nå, hvis du opretter et underdomæne, vil du helt sikkert have 1 mere DNS-opslag, men stadig vil du have i alt 2 DNS-opslag (et hoveddomæne og et til underdomænet) og ikke 100 DNS-opslag (et for hver billede), medmindre du tænker at oprette et underdomæne for hvert billede på dit websted. I et sådant tilfælde ville jeg være bekymret for, at det kunne kaldes overoptimering.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?