Sådan popper du en bums Sådan slipper du af acne og forhindrer ar 2017 | TheCoolFactShow EP8

Jeg har bemærket de sidste par måneder, at trafikken til QA-sektionen på mit websted er faldet. Den store mængde af de 300+ sider her rangerer ganske godt i Google, og jeg gør ikke noget for at snyde systemet. Jeg besluttede at foretage et par søgninger, og jeg har fundet ud af, at næsten hver side nu er det fremhævede uddrag for søgeresultatet, og svaret på de fleste af spørgsmålene fremgår af uddraget, hvilket betyder, at brugeren aldrig behøver at besøge mit websted.

Jeg kan forstå, hvordan dette gavner brugeren, men hvordan gagner det mig, den person, der lægger tid og kræfter på at offentliggøre indholdet?

Er der en måde at forhindre Google i at bruge uddrag fra min hjemmeside på denne måde? Er der overhovedet juridiske grunde til dette? Hvis jeg skulle tage "uddrag" fra andre websteder, der gav brugeren det svar, de havde brug for, ville jeg sandsynligvis blive ramt med en copyright-meddelelse for plagiering.

Du kan ikke tillade Google at vise uddrag til dine resultater, hvilket påvirker alle slags uddrag (vist såvel som normalt!):

  • Kun for Google:

    <meta name='googlebot' content='nosnippet'> 
  • For alle søgemaskiner (der understøtter det):

    <meta name='robots' content='nosnippet'> 

I stedet for HTML kan du også bruge HTTP-overskriften X-Robots-Tag.

Googles dokumentation: Metatags, som Google forstår


Google ser ikke ud til at tilbyde en måde at afvise kun uddragne uddrag.

Hvis du vil beholde normale uddrag og undgå fremhævede uddrag, er den eneste mulighed, du har, at ændre din markering på en sådan måde, at Google ikke længere er i stand til at registrere og udtrække oplysningerne. Da Google ikke dokumenterer, hvordan funktionen fungerer, skal du gætte / prøve.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?