Roy Rosenfeld - The Biggest Heart (Original Mix) [TRYBESof]

Jeg har på mit websted, hvert felt validering + captcha beskyttelse + matematisk validering + server scripting validering, men stadig dette en spammer holder sende mig spam mails. Er der nogen bedre smartere beskyttelse, der beskytter de grimme ansigter?

specielle websteder som: http://mysite.com/contact.php

Det er sandsynligvis spam i manuel form, og det er svært at fjerne. Der er nogle skriptsløsninger på klientsiden, der kan hjælpe med at slippe af med mere automatiseret og semi-automatiseret spam, men det lyder som om du måske allerede har prøvet dem. Sagen er, at det er let og billigt for nogen at ansætte en person til at indtaste denne spam. Normalt kan det gøres for omkring $ 5 for 100 eller deromkring formularindsendelser. Spammeren giver deres 'medarbejder' en liste over websteder, og hvad de skal indsætte i, og de går efter det.

Klientsides timer-scripts giver den bedste beskyttelse mod manuel klipning og indsætning og andre hurtige indsendelsesteknikker. For eksempel er et script, der kræver en besøgende, på en side 1 minut, før knappen Send er aktiveret.

  • Scripts på klientsiden er også den nemmeste for spammere at omgå. Det tager den samme tid at implementere en timer-server-side, og der er ingen måde for spammer at omgå den, hvis du gør det korrekt.
  • Jeg er enig, jeg tror, ​​det er $ 5 buks-problemet. Nogen gør det faktisk.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger