Sådan gør du dit websted SEO-venligt, når du ikke kan kode | Neil Patel

Jeg hører kontroversielle ting vedrørende billedkartotek. På Google Webmasters-forum siger folk, at det ikke giver mening at indsende et sitemap til billeder, fordi Google alligevel ikke bruger det til at indeksere billeder. På den anden side anbefaler Googles startmotorvejledning til søgemaskineoptimering at levere et billedsitemap.

  • 3 ... og nøjagtigt hvilket bevis giver disse mennesker for at hævde, at sitemap ikke vil gøre stort set præcis, hvad Google siger, det vil gøre?
  • Jeg så ikke noget bevis der. Bare udsagn. :)

Googles Starter Guide til søgemaskineoptimering anbefaler, at du leverer et sitemap til et billede

Der er dit svar.

Sitemaps hjælper med at levere søgemaskiner med en hurtig og nem henvisning til indholdet på dit websted. Jo flere oplysninger du kan give søgemaskiner om dit websted, jo bedre.

Læs også http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=da&answer=178636 og http://googleimagesitemap.com/

  • Det er også værd at huske, at Google konstant forbedrer deres søgemaskine og tilføjer nye måder at rangere / indeksere / organisere internettet. Så selv hvis vi antager, at Google ikke i øjeblikket bruger billedsitemaps, kan de stadig planlægge at bruge dem, når flere mennesker vedtager det eller er i færd med at implementere dem lige nu.
  • Mange tak! Jeg havde allerede læst den første artikel, derfor blev jeg forvirret, da jeg snuble over disse kommentarer på forummet efter at have læst Googles artikel. Og den anden er bare uvurderlig - jeg forsøgte at finde en gratis billedgenerator for forgæves forgæves, og her er den - simpelthen smuk. :) Jeg har allerede konfigureret det og vil begynde at bruge det.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?