Udskiftning af brændstofinjektor VW / Audi TSI-motorer

Vi bruger et plugin på vores websted til at håndtere jobansøgningsindlæg. Jeg fandt ud af for nylig, at applikationerne blev uploadet til et offentligt bibliotek. Vi har haft nogle enkeltpersoner, der beder os om at fjerne CV'er fra vores system, da de kan findes ved en simpel søgning på Google.

Jeg har taget nogle skridt til at beskytte oplysningerne i disse mapper:

  1. Brugt robot.txt til at forhindre Google i at få adgang til telefonbøgerne.
  2. Koder beskyttet med adgangskode.

Det har været to uger siden jeg har sat disse foranstaltninger på plads, men jeg ser stadig filer fra disse mapper i Googles søgeresultater.

Hvad kan jeg gøre for at sikre, at filerne i disse mapper ikke længere vises i Googles indeks?

Tak -Brandon

Hvad du har gjort er et godt træk. Du skal muligvis give lidt mere tid til Google at fjerne det fra indekset.

Du kan også prøve: Fjern URL-værktøjet https://support.google.com/webmasters/answer/1663419?hl=da

  • Tak skal du have! Jeg har også testet et af de dokumenter, der blev gjort opmærksom på mig i morges ved hjælp af værktøjet "Fjern forældet indhold" og modtaget følgende bekræftelse: Dette indhold er ikke længere tilgængeligt på hjemmesiden. Vi har bekræftet, at indholdet ikke længere eksisterer eller er blokeret fra Google. Nu kan du indsende din midlertidige fjernelsesanmodning. Webstedswebmasteren modtager muligvis en besked fra Google om, at der er sendt en forældet sidefjerning for denne URL.
  • Hvis du har mange af filerne, kan det være en smerte at sende dem en efter en, men det er stort set den eneste mulighed for fjernelse, som Google tilbyder.
  • Ja, alt for mange filer til at fjerne en efter en. Men det ser ud til, at Google fik antydningen. Jeg antager, at jeg bare skal vente på, at ændringerne udbredes, og resultaterne fjernes fra søgeresultaterne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger