Sådan redigeres sidefods copyrighttekst i ethvert WordPress-tema

Jeg har en side på mit websted, der indeholder oplysninger om et bestemt emne. Denne side blev komponeret i 2013 og indeholder nummeret 2013 i dens URL. Jeg er nødt til at opdatere den for at afspejle nogle ændringer, der for nylig er opstået (ændringer i dette felt er sjældne). Dele af siden forbliver meget ens / identisk med den aktuelle version, og andre omskrives fuldstændigt.

Kan jeg oprette en ny side med nummeret 2017 i URL'en (med klumper af tekst, der er identiske med siden 2015), eller skal jeg redigere den aktuelle side og få den til at afspejle alle de nyeste oplysninger?

  • Ligesom en lille kommentar, i tilfælde af forvirring, er Google grundlæggende ligeglad med, om der er en dato i URL-adressen. Det bruger andre metoder til at bestemme friskheden af ​​indholdet. Som nævnt i det nuværende svar er dette dybest set for folk - - hvis du overhovedet vælger at bruge en dato.

Dette er vanskeligt at svare på, da der er to modsatrettede faktorer i spillet. Din reaktion afhænger af, hvordan den aktuelle side klarer sig:

  • Ældre artikler, der er veletablerede, har tendens til at have bedre backlinks. Hvis du ser meget organisk trafik, skal du opdatere den og notere datoen for opdateringen nedenfor. De fleste topbedømte sider har en tendens til at være 3+ år gamle, da de har stået tidstesten (stedsegrønt indhold).

  • Nyere artikler, der forbedrer gammelt indhold, kan fungere bedre - meget bedre. Det opgraderer. At tage højtydende indhold og forbedre det er en meget almindelig indholdsstrategi. Ændring af URL'en vil tvinge Google til at betragte det som 'nyt'. Det betyder også, at du også kan nå ud til gamle backlinkere og bede dem om at opdatere. Udbetalingen tager tid, men investeringen betyder, at du får bedre resultater med indhold.

Den ene grund til, at jeg ville være imod et år i URL'en, er brugerbaseret. Din CTR kan være lavere end en URL, der ser mere opdateret ud. Brugere vil se året og blive afskrækket. Når du tager højde for placering, skal du sætte brugeren først. I slutningen af ​​dagen er de dit mål.Ikke Googlebots-godkendelse.

  • Brugere vil se året og blive afskrækket. Så sandt! Jeg anbefaler slet ikke, at der findes en dato inden for URL-stien eller filnavnet. Der kan være tilfælde, hvor en dato i URL'en foretrækkes, men jeg mener, at disse tilfælde er sjældne. Skål !!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?