OAuth 2.0 forklaret

Når jeg tjekker Google Analytics, ser jeg nogle søgeord som f.eks cache:2933b974en0J:https://example.com/subservice/well-digging

Hvorfor vises dette i Google Analytics? Hvad er problemet? Hvordan kan jeg løse det?

Google Analytics-søgeordsrapporten er nu ubrugelig. Google-søgning bruges til at sende den sætning, som brugeren søgte i henviseren. Google Analytics parsede dem ud af henviseren til en rapport. Google stoppede med at sende disse søgeordsdata, og nu viser Google Analytics "(medfølger ikke)" i rapporten i stedet for nyttige data. Se Google Analytics - Trafikkilde - Søgemaskine - (medfølger ikke)

Når du ser et nøgleord, der starter med "cache:" det er fra en besøgende, der har set en cache-kopi af din side fra Googles søgeresultater.

Når de ser den cachelagrede kopi og derefter klikker på dit websted, ser Google Analytics denne værdi i henvisningen og inkluderer den fejlagtigt i nøgleordsrapporten.

Der er virkelig ingen måde at løse dette på. Google Analytics har gjort det i årevis, og det forårsager ikke rigtige andre problemer end støj i denne rapport. Da rapporten ikke længere har rigtige søgeord, skal du bare ignorere rapporten helt.

For at få nøgleordene til dit websted skal du oprette Google-søgekonsol og se på "søgeanalyse" -rapporterne der. Det er den eneste pålidelige kilde til søgeordsdata i disse dage. Du kan endda linke søgekonsolens data til din analyse, så du kan se dataene i en separat rapport der.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?