Como Instalar Teclado e mouse sem fio | MICRODATA INFORMÁTICA

For Wordpress-webstedet brugte Rich-Snippet Plugin, der tilføjede skema for sider ved hjælp af Microdata. Jeg anvendte også Sitelink-søgefelt, produktskema, artikelskema for det samme websted på forskellige sider ved hjælp af JSON-LD-sprog. er det konflikt eller ej? eller skadeligt for ethvert websted. Jeg vil vide den egentlige årsag bag det. Lad mig venligst vide?

Gary sagde, at ved at bruge JSON-LD og Microdata på samme side ikke skabes noget problem.

Googles søgekonsol viser begge markeringer, men Google kan fusionere det eller foretrækker JSON-LD-markering frem for mikrodata, hvis det er tilgængeligt.

Hvis du ikke har mikrodata og json-ld på de samme sider, har du ikke noget problem.

Hvis du har det på samme side, ifølge dette quora-indlæg, vil du ikke have et problem, hvis mikrodata og json-ld henviser til forskellige enheder, har du ikke noget problem.

Problemet vil være, når du henviser til den samme enhed med mikrodata og json-ld-data. Når de to henviser til den samme enhed, kunne google eller andre søgemaskiner misfortolke oplysningerne på siden.

Jeg tror, ​​at du kan markere forskellige ting i forskellige ordforråd / syntakser uden problemer. Men du kan forårsage konflikt, hvis du markerer den samme ting flere gange. Google vælger typisk en og ignorerer de andre.

Et andet problem er, at systemer som Google skal bestemme, hvilken markering der repræsenterer sidens indhold. Hvis du markerer siden separat som en artikel såvel som et produkt, sender du modstridende signaler om, hvad siden handler om.

Bedste praksis: en enkelt enhed kan være flere typer

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?