Rocky III • Eye of the Tiger • Survivor

Min vejleder og jeg arbejder på oprettelsen af ​​et lille websted, hvis hovedformål er at informere brugerne om de seneste sociale aktiviteter, der tilbydes af klienten, såsom ture, koncerter, sportsaktiviteter. Disse oplysninger gives via indlæg.

Min vejleder mener, at da disse aktiviteter slutter en dag, er det bedre at fjerne offentliggørelsen af ​​indlægget, når datoen er gået, fordi artiklen ikke længere er relevant. Desuden mener han, at en forældet artikel kan vildlede brugeren, der tilfældigt ville falde på den og lade den tro, at indholdet stadig er relevant.

Jeg er uenig med ham: for mig er det utænkeligt at ophæve indhold, undtagen hvis indholdet var forkert fra starten. Jeg har aldrig set nogen steder et sted, hvor alle nyhederne undtagen de seneste ikke er offentliggjort. Gammelt indhold kan stadig være nyttigt for brugerne og for webstedet SEO.

Hvad synes du er bedst, og hvordan ville du retfærdiggøre dette valg?

  • 1 Hvad betyder "arkiv" egentlig? Vil du slå nye kommentarer fra? Sætter du en fremtrædende besked for brugerne om, at indholdet er forældet? Flytter du det til et arkiv download?
  • Artiklen vises ikke længere på startsiden eller på listen over de sidste artikler, men kun i et "arkiv" -afsnit.
  • Det hele afhænger. At gå til en side, der informerer mig om en begivenhed, som jeg ikke kan deltage i og ikke har nogen relevans ellers, fordi den ikke længere gælder, er spild af min tid. Nar mig en gang, det kommer ikke til at ske igen! Gør hvad der er rigtigt for brugeren og ikke hvad du synes er rigtigt for at tiltrække flere søgebrugere. Der er nok forurening i havet af indhold derude. Lav ikke mere. Hvis indholdet har reel værdi, skal du arkivere det. Ellers skal du slette det. Det er så simpelt som det.

Jeg synes, du skal arkivere stillingerne.

Det er rimeligt at få trafik til de gamle indlæg fra Google, selv efter at begivenheden er passeret. Fremvisning af alle dine tidligere begivenheder ser godt ud på dit websted og praler endda for at vise alle de seje ting, du har gjort tidligere. Dette kan føre til flere kunder til fremtidige begivenheder, da de har set, at du har lavet seje ting i et stykke tid.

Du ønsker muligvis ikke, at kunder på dit websted bruger deres tid på at se på gamle begivenheder og blive forvirrede, når de i stedet kan se på nye begivenheder. Så det er bedre at arkivere de indlæg, hvor brugerne kun ser dem, hvis de klikker på et link for at se tidligere begivenheder, der er afsluttet.

TLDR: Fjern ikke offentliggørelse af gamle sider. Hvis brugerne lander på tidligere begivenhedssider, skal du vise dem en måde, hvorpå de kan få billetter til kommende begivenheder.

Fuld historie -

Du har i det væsentlige at gøre med tre objekter - kunstneren, begivenheden og mødestedet. Der er to måder at håndtere webadresser til dem på.

Mulighed 1. Begivenheder behandles som attributter for kunstnere og spillesteder.

For eksempel: http://example.com/artist/justin-bieber/ er landingssiden, der viser hans kommende shows. Hver gang du lander på denne side, vil den vise hans kommende begivenheder, hvis nogen, men aldrig hans tidligere begivenheder.
Ligeledes vil stedssiden (http://example.com/venue/highline-ballroom-new-york/) indeholde en liste over kommende begivenheder. I denne mulighed behøver du ikke bekymre dig om arkivering af tidligere begivenhedssider, fordi der ikke er nogen. Kunstner- og mødesiderne viser altid den nyeste info.

Dette svarer til at købe f.eks. En iPhone. iPhone har sin egen side, men farve, størrelse og hukommelse er dens egenskaber, du vælger på den side. Med andre ord er der apple.com/iPhone/ men ikke apple.com/iphone-silver-16gb-verizon/

Et rigtigt eksempel: https://www.ticketmaster.com/Justin-Timberlake-tickets/artist/847841. Dette er kunstnersiden, der viser sine koncerter. Ligeledes er mødestedet https://www.ticketmaster.com/Madison-Square-Garden-tickets-New-York/venue/483329.

Mulighed 2: Begivenheder, kunstnere og spillesteder har alle deres egne dedikerede sider.

Begivenhedssiden er den vigtigste destinationsside, og kunstneren og mødestedet behandles som dets egenskaber. Det ser ud til, at dette er din arkitektur.

Eksempel: http://example.com/justin-bieber-live-in-concert-madison-sq-nyc-may-2018/. Dette er begivenhedssiden, der indeholder information om kunstneren og mødestedet, som er attributterne for begivenhedssiden. I denne situation, du vilje skal håndtere sider fra tidligere begivenheder.

Du bør ikke slette dem. Lad dem forblive indekseret i søgemaskiner. Det indekserede indhold er godt for SEO. Hvis brugeren lander på en tidligere begivenheds side, kan du enten:

a) omdirigere dem til den kommende begivenheds side for den pågældende kunstner. Eller,

b) vise siden til den tidligere begivenhed med en stor alarm, der informerer brugeren om, at dette er en tidligere begivenhed, og hvordan man får billetter til kommende begivenheder. Dette design dækker brugssagen, hvor en bruger kun søger information om en tidligere begivenhed.

Et rigtigt eksempel: https://www.ticketweb.com/event/southbound-allman-brothers-tribute-shank-hall-tickets/6908535/. Dette er en tidligere begivenhedsside, der indeholder info om kunstneren.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?