[Sådan] Moobot Twitch.Tv Opsætning og sociale medier Tips til at vokse!

Jeg har en vis erfaring med at udføre SEO-arbejde på stedet for kunder, for hvem jeg har udviklet deres websted på samme tid. Det er altid blevet tilføjet som en del af den samlede pakke, og omkostningerne ved SEO-arbejdet er aldrig blevet eksplicit adskilt fra hovedbudgettet. Resultaterne har altid været gode, hvor jeg dybest set fulgte bedste praksis med on-site optimering. Jeg bliver bevidst ikke involveret i off-site siden af ​​tingene.

Under alle omstændigheder har jeg en situation, hvor jeg er blevet bedt om at koste for on-site optimeringsarbejde for en ny klient - men jeg er bekymret for, hvordan man kvalificerer, hvad der er et opnåeligt resultat. Webstedet har omkring 30 sider, hvoraf ingen i øjeblikket er optimeret. Det marked, de opererer på, er ret konkurrencedygtigt, men jeg er sikker på at forbedre deres SEO-rangering markant. Hvordan ville leverancer være struktureret til denne type arbejde? Løfter du, at du får webstedet til et minimum af position n på Google?

Af interesse har nogen nogen grundlæggende ballpark-tal for, hvad denne type arbejde typisk ville koste for et sted af denne størrelse? Jeg ser mere på et engangsgebyr i modsætning til en løbende månedlig service.

Taknemmelig for eventuelle henvisninger til noget af dette!

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger