Fællesskab | Themeforest webstedsskabeloner og temaer

Jeg indlæser indholdet af hovedartiklen ved hjælp af jQuery. Er det effektivt til SEO? Er det dårlig praksis?

For eksempel har jeg en side-URL example.com/ariticle?seid=14

Her når siden indlæses, henter jeg indholdet ved hjælp af AJAX og jQuery. Når brugeren får siden, er den fælles skabelon den første ting, der skal indlæses. Inde i denne skabelon <body>, Jeg har en

og det er klasse er main-article. Under document.ready funktion Jeg får det valgte nyhedsartikel-id fra URL'en (seid=14) & derefter hente dets tilsvarende indhold fra databasen og vise det inde i klassen main-article.

Hvis dette er dårligt for SEO, hvordan kan jeg gøre mine individuelle stillinger mere SEO-venlige?

Google har en AJAX-gennemgangsordning, men den er udfaset nu.

Hvordan opnås SEO for XHTML-sider, der indlæser data i DOM ved hjælp af en JQuery-AJAX-servicekald?

Du kan indlæse alle data med Ajax-opkald. For eksempel ændrer dette websted titlen på alle sider (det kan også være et metatag) med JavaScript, og Google indekserer dem korrekt. Dette websted bruger metoden "undsluppede URL-fragmenter", der skal indekseres.

Rediger: hvis du klikker igennem i det link, du har sendt, finder du årsagen til, at det er udfaset, og på denne side er dette:

Tiderne har ændret sig. I dag, så længe du ikke blokerer Googlebot for at gennemgå dine JavaScript- eller CSS-filer, er vi generelt i stand til at gengive og forstå dine websider som moderne browsere

Edit2: AJAX er ikke dårligt for SEO, men jeg vil overveje at omskrive disse links. / artikel / id / titel-på-artiklen eller noget lignende er meget bedre end ariticle? seid = 14.

  • Jeg er enig i dette svar. Disse dage gør Googlebot et meget godt jobindekseringstekst, der indlæses via JavaScript på sideindlæsning. Andre søgemaskiner er dog ikke helt så sofistikerede.
  • Og kun browsere, der ikke understøtter JavaScript, kan ikke læse den. Bedste praksis er at have et tilbagefald. For dem og webcrawlere, der ikke kan gennemgå JavaScript-gengivet indhold.

Pushstate

Du kan bruge pushstate til dynamisk at ændre webadressen, så dit dynamiske indhold er tilgængeligt og gennemsøges. Så hvis brugeren gennemser artikel2, kan du opdatere titlen og url til artikel2. Pushstate opretholder browserhistorik.

http://example.com/article/1 -> this will go to article1 http://example.com/article/2 -> this will go to article2 

Her er en god artikel ved at binge angående pushstate

https://blogs.bing.com/webmaster/2013/03/21/search-engine-optimization-best-practices-for-ajax-urls/

Du kan også se et eksempelwebsted ved hjælp af pushstate ()

http://html5.gingerhost.com/

Kontroller, at indholdet er korrekt til Google Bot

Du kan ændre din brugeragent i værktøjet til Chrome-udviklere til Googlebot og kontroller, om indholdet vises korrekt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger