Sådan oprettes og uploades sitemap.xml-fil til webstedet og tilføjes sitemap på webmasterværktøjer

Jeg arbejder på et websted, der er struktureret da.site.com, men webstedet indeholder underdomæner for alle dets produkter som product1.da.site.com Sitemapet indeholder alle produkterne på alle underdomænerne. Problemet er, at hvert underdomæne i Googles webmasterværktøjer, du har brug for for at oprette en ejendom, og derfor ville det være umuligt at indsende et lille sitemap for hver ejendom for hvert produkt. Er det ok at indsende hele siden under en.site.com?

Desværre skal du:

  • Føj hvert underdomæne som en ny ejendom til Google Search Console.
  • Føj hvert sitemap til hver nye ejendom i Google Search Console.

Det skal bemærkes, at du ikke har brug for et sitemap for Google til at gennemgå websteder, og det fremskynder heller ikke processen, så længe dit websted er søgemaskinevenligt, har bots ingen problemer med at indeksere dit indhold.

Men ... der er en fordel ved at tilføje underdomæner til Google Search Console, primært fordi du modtager underretninger og indsigt.

  • Webstedet, jeg arbejder på, har 100.000 produkter, så det er umuligt at tilføje 100.000 underdomæner. Ville Google stadig behandle underdomæner, der findes i det primære sitemap? Eller når du siger "Desværre skal du", mener du virkelig "Desværre skal du".
  • Du kan kun bruge interne sidekort, Google betragter et underdomæne som eksternt. Dette spørgsmål er blevet stillet før i forskellige former, og jeg har lige lukket det ved at linke til et andet, som du måske finder nyttigt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?