Google Vision API i Python (del 12): Registrering af objekter

Jeg opretter et WordPress-websted med 14 sprog. Jeg har ofte stillede spørgsmål med cirka 12 kategorier og omkring 70 (hidtil) spørgsmål / svar i dem. Da det er meget smertefuld proces at oprette for hvert sprog / hver kategori / hvert spørgsmål et indlæg (eller en side), er jeg nødt til at spørge SEO-mestre, hvad der er bedre (inden jeg begynder at tilføje indhold):

  1. At have hver kategori med spørgsmål / svar på sig, så et sprog / en kategori / en side - i alt 12 * 14 sprog = 168 sider med svar.

  2. At have hvert spørgsmål i kategori på hvert sprog et separat indlæg / side i alt (70 spørgsmål + 12 kategorispørgselister) * 14 sprog = 1148 sider.

Jeg tror, ​​at en bedre tilgang er at tænke i form af brugeroplevelse. Du bør organisere dine ofte stillede spørgsmål for at gøre det så let som muligt for dine besøgende at gennemse, søge og finde svar. Dette vil hjælpe din SEO. (Jeg ved ikke nok om dit indhold til at fortælle, hvilken måde der fungerer bedst for dine besøgende.)

  • Nå, ofte stillede spørgsmål er for det meste enkeltstående sætninger op til 100-200 ord i nogle tilfælde. 5-6 spørgsmål pr. Kategori gennemsnit. Jeg tror bare i de fleste tilfælde, at det ville være en meget meget lille mængde tekst med et enkelt svar.

Generelt har længere sider en tendens til at klare sig bedre. Dette skyldes sandsynligvis, at Google i stigende grad bruger semantisk analyse på siderne, og at en længere side statistisk set er mere tilbøjelige til at indeholde de semantiske sætninger, som Google anser for relevante for emnet og for søgehensigt.

En almindelig praksis - uanset om du abonnerer på denne SEO-teori eller ej - er, at længere indlæg fungerer endnu bedre, når de er knyttet til kortere, understøttende indlæg. I så fald er både lange og korte indlæg en vigtig del af indholdsstrategien.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger