Metatags til SEO: En enkel guide til begyndere del 1

Specifikt undrer jeg mig over sider, der har et formål, der slags fjernes fra hovedsiden. For eksempel en side med fortrolighedspolitik - ville du duplikere beskrivelsen af ​​hovedsiden, eller er den bedst alene?

Ja, alle metabeskrivelser skal være unikke, fordi hver side er (eller skal være) unik.

Dog ikke alle sider virkelig behov en metabeskrivelse. Det er kun nyttigt for sider, som du vil rangere i søgeresultaterne, fordi det er her, det vises. For en side med fortrolighedspolitik vil jeg blot udelade meta-beskrivelseskoden helt.

  • 2 Som jeg nævnte i et lignende spørgsmål, bruges metabeskrivelsesteksten til mere end blot søgemaskinens resultater. Måske har ikke alle sider brug for det, men enhver side, som en bruger kan bogmærke, skal have det IMO. For eksempel er et brugerdashboard ikke noget, du vil indeksere af Google, men en bruger kan stadig muligvis bogmærke det. Så det er nyttigt at have en metabeskrivelse, som browseren kan trække automatisk. Også mange skærmlæsere bruger metabeskrivelsen til at give et resumé af en side.

Metabeskrivelse er beregnet til at blive gennemgået og har ingen direkte virkninger for brugerne. Det ved jeg godt, du ved allerede.

Medmindre du ønsker en anden beskrivelse af din fortrolighedsside og lignende, når disse sider vises i google-resultater.

Som bedste praksis vil jeg anbefale at sætte en simpel unik beskrivelse, men brug ikke for meget energi på det, fordi jeg tror, ​​at kun et par mennesker virkelig vil være interesseret i at søge på din side med fortrolighedspolitik eller lignende.

  • Nogle webbrowsere gemmer sidebeskrivelsen som en del af deres bogmærkefunktionalitet.

Metabeskrivelser påvirker også klikfrekvensen (CTR) fra søgeresultaterne, så en unik og relevant beskrivelse kan påvirke trafikken for de sider, der er placeret i søgemaskinerne

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?