Sådan nulstilles Microsoft Access autonummer

Ser for mig, at de er en nem udvej og båndhjælpsløsning til et problem, der kan løses på andre måder. Jeg har aldrig implementeret et captcha-felt på et websted og har ikke til hensigt at gøre det i fremtiden, men jeg er nysgerrig, når jeg ser Google, Yahoo og eBay alle bruge dem. Der er helt sikkert bedre løsninger på problemet.

Som bruger finder jeg dem utroligt frustrerende, selv når de er implementeret godt som reCaptcha, og det er usandsynligt, at jeg konverterer, hvis et websted kræver, at jeg udfylder det. Der er helt sikkert mange andre brugere derude, der vil tænke det samme.

Captcha er heller ikke ufejlbarlig med nogle spammere, der tilbyder incitamenter for folk til at give captcha-svar i desktop-apps.

Med så mange andre muligheder for trafikfiltrering / begrænsning er det bare ved dovenskab, at vi har endt med så mange derude, eller er der en grund til, at jeg mangler?

  • 3 Så hvad har du implementeret for at stoppe spambots, der misbruger formularerne på de websteder, du har udviklet?
  • 1 @ChrisF Jeg har brugt forskellige teknikker til at begrænse spam, der kommer gennem mine systemer. Indrømmet, at dette er mere arbejde end implementering af captcha, men de giver brugeren en bedre oplevelse, som jeg værdsætter mere. En sådan enkel måde ville være at implementere Defensio eller Akismet.
  • Sidebemærkning: Google har en åbenbar interesse i reCaptcha. Da de scannede millioner af bøger ind i deres netværk, var nogle af ordene ikke digitalt identificerbare. For at løse problemet fandt de ud af en måde at få menneskelige øjne til at gennemgå de ord, computeren ikke kunne læse, og fortælle dem, hvad ordet siger. Indtast reCaptcha.
  • @JMC Jeg vidste ikke, at Google nu ejer reCaptcha. Sidste gang jeg kiggede, var det et Carnegie Mellon-projekt.
  • 1 "Varierende teknikker" lyder som BS. Hvordan stopper du falske tilmeldinger fra bots?

Du skal se på Captcha som en sikkerhedsforanstaltning. Med det i tankerne bruger virksomheder Captcha af to grunde.

  1. Det er den nemmeste og hurtigste løsning for dem at løse botproblemer
  2. De bruger andre metoder til detektion af bot, men de har brug for yderligere lag, og Captcha er et af disse lag

Efterhånden som en virksomhed bliver større, mere kendt og er vært for vigtigere / sikrere systemer, bliver de et større mål. Det sikkerhedsniveau, du har brug for hos din virksomhed, er relateret til, hvor stort et mål du er, intet sikkerhedssystem er 100% idiotsikkert. Så når du ser virksomheder som Google, Yahoo og eBay, der bruger Captcha, skal du ikke narre til at tro, at det kun er en forsvarslinje mod bots. Det er blot en af ​​deres mange barrierer, og de vælger at bruge det, fordi det ofte lykkes, og det er tydeligt nok, at dets eksistens vil afskrække nogle hackere.

Trafikfiltrering / begrænsning skal udføres på serveren, og det er lettere at tilføje en captcha til en webside og derefter indstille den. Det er også svært at få trafikfiltrering / begrænsning til at få øje på en spambot, der har den hastighed, det rammer et bestemt sted, der er ret lavt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?