Top 10 Wireshark-filtre

Jeg udvikler en Windows-applikation i C # sammen med et ledsagende asp.net-websted. Begge er hostet på en webserver. Jeg ønsker at skjule min server-ip-adresse og / eller domænenavn, så de ikke udsættes for brugeren på noget tidspunkt.

Jeg designede en brugerdefineret browser i C # (win app), så navigerede jeg bare brugeren til mit asp.net-sted. Jeg har ikke bevaret adresselinjen, og jeg har deaktiveret højreklik i denne browser. Så brugeren kan bare se siden, kan ikke finde serverinfoen.

Men det problem, jeg står over for nu, er, at når brugeren prøver at downloade noget fra webstedet, åbnes Internet Explorer's downloadvindue og spørger, hvor de skal gemme. Men der på skærmen viser det min server-ip eller domæneadresse til brugeren.

Så hvordan kan jeg skjule disse oplysninger for brugeren, dvs. jeg vil ikke vise min servers oplysninger til mine brugere, men jeg vil have dem til at downloade eller gemme fra mit websted.

  • 2 Hej Ren, enhver bruger kunne finde din servers ip-adresse ved at pinge dit domænenavn. Kan du forklare, hvorfor det er et problem at se ip?
  • 2 Præcis ... Jeg forstår ikke, hvorfor du går så langt for at skjule dit serverdomæne eller IP. Det meste af tiden er dette en dårlig idé, og udviklere ønsker at gøre det modsatte - lad brugeren sørge for, at de downloader fra en sikker kilde. Hvis du ikke ønsker, at dine brugere skal vide om en vært, skal du ikke gøre det til en offentlig server. Brug en anden server / domæne til at betjene downloads.
  • (Dette er et rigtig underligt spørgsmål, mindst lige så fedt som det præsenteres) Kunne du forklare, hvorfor det, du laver, involverer både et oprindeligt (Windows) program og et websted / en app? Jeg tror ikke, det er engang klart, hvad der sker i første omgang for nogen at rådgive dig, hvad de skal gøre ved det. Dette spørgsmål hører måske ikke engang til her.
  • Brugeren kan se, hvilke websteder de opretter forbindelse til ved hjælp af netstat, om du skjuler det eller ej. Hvis dette er sikkerhed ved uklarhed, fungerer det ikke.

Uden at vide lidt mere om din kontekst er det lidt svært at give en bedre løsning, men i stedet for at skrive en brugerdefineret webbrowser, der giver brugerne mulighed for at gennemse dit websted og downloade ting, hvorfor ikke gøre noget i retning af:

I din Windows-applikation skal du ringe til en tjeneste på dit websted, der giver dig de relevante oplysninger om tilgængelige downloads.

Vis disse detaljer direkte i din applikation, hvilket giver brugeren mulighed for at downloade dem efter behov, du kan bruge standardvinduerne Save File dialogs til dette.

Åbn derefter en HttpWebRequest til din server fra din applikation for at downloade filen og gemme den til brugernes foretrukne placering - du vil gøre dette asynkront, så du ikke låser applikationens brugergrænseflade, og du bliver sandsynligvis nødt til at vise en statuslinje til brugeren også.

Men hvis en bruger ønsker det, vil de stadig være i stand til at finde ud af detaljerne på serveren ved hjælp af en applikation som Fiddler, hvis de var på den måde tilbøjelige.

  • Fin Zhaph..Som fordi jeg er nybegynder, kan du hjælpe mig. Nu viste jeg alligevel webstedet gennem .net-browseren. Kan du venligst guide mig, hvordan jeg starter dialogboksen Gem som når brugeren klikker på downloads på mit websted. så jeg kan deaktivere IE's standard download-dialog. Sig også venligst mig forøgelse af statuslinjen for vores downloadende fil (gem som) .. Tak Zhaph
  • @RenInfoTech Hvad jeg mente var, at hvis du ikke ønsker, at brugeren skal se dine domæne- / serveroplysninger, skal du ikke bruge nogen "browser" slags kontrol, og uden at vide hvordan du har implementeret det, er det svært at sige - men hvis du bruger klassen WebBrowser, er der ingen enkel måde at deaktivere standardlagerdialogen. Du bliver nødt til at genopbygge den del af din applikation for ikke at bruge WebBrowser-klassen - derfor foreslår jeg en webservice for at sende dine appoplysninger om tilgængelige downloads.
  • Det er et sted, der viser miniaturebilleder af videoer som youtube, når brugeren klikker på det miniaturebillede, det bliver downloadet .. så hvordan kan jeg skrive en webservice til denne Zhap .. kan du vise mig en tutorial relateret til dette. så lad mig starte og få vejledning fra dig senere ..

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger