LIVE: Lad os chatte (del 2)

Jeg har bygget et par links på 50 EDU / GOV-websteder. 1 af dem har PR 8, 3 af dem har PR 7, 8 af dem PR6,7 af dem PR5,12 af dem PR4,8 af dem PR3, 1 af dem PR2, 6 af dem PR1, 10 af dem PR0. Min hjemmeside har PR3 og er på første side i Google / Yahoo / Bing for et par søgeord, som jeg kan lide

Hvor lang tid tager det at bemærke en forskel i PR eller domæneautoritet? (Fortæl mig ikke, at PR ikke har nogen værdi nu, jeg ved det, men det er en 'mode' ting).

Så du siger, at DOMAIN-autoritet ikke er en vigtig faktor?

Ingen kan fortælle dig nøjagtigt, hvornår PR vil blive opdateret, da det er fuldt ud under Googles kontrol. Under alle omstændigheder, som Matt Cutts hævder, .edu og .gov backlinks har ikke mere vægt end nogen anden udvidelse.

Jeg finder også dette tilbud på nettet:

Betragtes .gov og .edu tilbage-links stadig som mere "link juice" end det almindelige back link?

Dette er en almindelig misforståelse - du får ikke noget PageRank-boost ved at have et .edu-link eller .gov-link automatisk. Hah John, jeg slog dig til det! Hvis du får et .edu-link, og ingen linker til den. Edu-side, får du slet ingen PageRank, fordi den. Edu-side ikke har nogen PageRank. Matt Cutts

  • Jeg ville ønske, at alle ville læse det, så vi kan sætte en stopper for de vilkårlige bonusser for .edu- og .gov-links
  • Link juice opnået gennem købte links er et grimt stof, der ender med at skulle tørres af gulvet.
  1. Websteder har ikke PageRank. Sider har PageRank. PageRank er pr. Side, ikke pr. Websted. Så hvad du ser er PageRank på disse websteds hjemmesider.

  2. PageRank er ikke nær så vigtig som det plejede at være. I dag har det meget mindre værdi. Faktisk betragter kun få mennesker, hvis nogen, en vigtig placeringsfaktor i Googles algoritme.

  3. Hvem siger at have links fra disse websteder vil øge din domæneautoritet? Du har ikke links på disse siders startsider, og de andre sider er sandsynligvis værdiløse, hvis de er så lette at få. Jeg formoder også, at disse sider ikke er emne for dit websted, hvilket gør dem værd endnu mindre. Jeg vil sige, at du skulle forvente, at disse links slet ikke gør noget for dig.

  4. Hvis du spørger om PR, er det ikke "en mode ting" for dig. I det mindste ikke, hvis dit mål er at få succes. Når alt kommer til alt, går en, der ønsker at få succes, ikke på jagt efter ting, der ikke har nogen værdi, ikke? :)

  • Jeg ringer til min egen webdesigner, så når jeg sælger et websted, spørger mine kunder mig, hvornår har vi X PR? Jeg ved meget godt, at PageRank kun er 1 ud af mere end 200 faktorer, der ..bla..bla..bla ... alligevel, mens de 'kæmper' mod kunder, der ikke ønsker at forstå, at dette IKKE er vigtigt eller ikke eneste faktor, som de skal overveje, skal jeg kontrollere det! : P PageRank (side = side / artikel forklarer sig selv) er kun relateret til en side, og jeg kender det også meget godt. Jeg siger, det er mode, fordi det hjælper med at sælge ting til 'dumme' kunder. Er det ikke også noget for dig? (undskyld 4 dårlig engelsk!)
  • @maisdesign hvis dine kunder spørger om X PageRank, skal du indstille dem lige, så de ikke skal bekymre sig om et tal mellem 1-10.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?