Beyblade Metal Fusion - Une bataille royale tourmentée - Ep. 32

Jeg kigger på at bruge cutenews eller fusionnews, og jeg har heller ikke den specifikke mulighed, jeg vil have, når en ny artikel sendes til e-mail til alle mine abonnenter den sidste artikel.

Jeg vil gerne vide, hvilken der er mest tilpasselig til at gøre dette eller en anden applikation, der kan gøre dette? Jeg ville ikke bruge wordpress, fordi jeg vil have layoutet og siden, men hvis det er den eneste mulighed, kan jeg holde mig til wordpress.

Og du kan ikke tilpasse layoutet og siden i Wordpress, fordi?

Du kan bruge en mail-liste til mailen. Google Grupper har nogle begrænsninger for at forhindre spam, men det er besværet værd. Hvis din server har mailman, kan den have mindre begrænsninger.

Du kan sandsynligvis finde et plugin til at gøre dette. Eller du kan oprette en selv, hvor hvis du har en database med e-mails, kan du oprette en funktion i dine temafunktioner, der efter at du har sendt e-mails alle dine e-mails i databasen.

Jeg tænker på at lave et plugin, der gør dette.

Er der en specifik grund til, at du vælger mellem disse to muligheder? Den eneste "fordel" ved disse ældre systemer er, at de bruger flat-file-opbevaring og ikke kræver MySQL. Dette er dog stort set en svaghed af mange grunde, herunder ydeevne og sikkerhed.

Disse typer scripts - især Cutenews - er rester fra en svunden æra, hvor mange værter understøttede PHP, men ikke MySQL. Dette er ikke længere sandt, og næsten alle billige PHP-hosting inkluderer også MySQL.

Forresten er Cutenews 1.3.x fuld af sikkerhedshuller. Cutenews 1.4 er bedre, men er mange år nu og ikke længere udviklet, så det kunne let have problemer. Så af de to muligheder ville Fusion News være mindre af to onder. Jeg vil dog stærkt anbefale at bruge en mere moderne platform som Wordpress.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?