👕 Fold tøj BEDRE end Marie Kondo, IRENE-metode 😮

Jeg har tænkt over tankerne, så jeg besluttede at spørge samfundet. Spørgsmålet er: Et link, der allerede var rel = nofollow og derefter gennemsøgt af Google, og senere ændres til dofollow eller har fjernet rel = nofollow, hvordan påvirker dette Googles placering ?:

  1. Har den samme styrke som at have dofollow oprindeligt?
  2. Ser Google dette som at forsøge at manipulere og ikke favorisere det?
  3. Har den magt, men ikke op til, hvornår den oprindeligt er givet?

  • 1 Nogle store sider, herunder Stack Exchange og Hacker News, viser visse links som nofollow først, så har en eller anden betingelse for at ændre dem til dofollow senere. Jeg ved, at det ikke rigtig svarer på dit spørgsmål, men jeg ville tro, at hvis det var helt meningsløst, ville de ikke gider.

Hmm, interessant. Jeg gætter først på det. Google gennemgår normalt ikke et link, der har en rel = nofollow. Hvis du senere ændrer linket til dofollow, tager Google det i betragtning, dvs. sidebank og linkgrafen. Jeg tror ikke, at fjernelse eller tilføjelse af nofollow til links betragtes som "manipulerende" af Google. Dette gøres ret regelmæssigt på nettet. Jeg antager, at det spørgsmål, du skal stille dig selv, er, om du oprindeligt havde mistroet linket nok til at tilføje en nofollow, hvad ændrede der sig? hvorfor ville du fjerne nofollow nu?

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?