ASP.NET Web Forms-websted Del 1 - Opret forbindelse til MySQL-databaseforbindelse

Jeg har brug for at vide, om eksterne databaseforbindelser er mulige på hver server? giver hver vært mulighed for ekstern DB-forbindelse? og yderligere vil denne forbindelse være den anden forbindelse til systemet. Så der vil være flere databaseforbindelser. Hvordan kan jeg kontrollere, om en vært har aktiveret eksterne databaseforbindelser?

  • Du får ikke svar for hver server eller hostingfirma. Vil du fjerne disse sætninger?

Ja, det er muligt, begge dele mysql (mysql_connect) og mysqli giver dig mulighed for at angive en vært til forbindelsen. Jeg formoder dog, at du kun kan kontrollere ved at prøve: nogle hostingtjenester blokerer muligvis blot udgående forbindelser ved hjælp af en firewall, som muligvis er uden for webhostmaskinen og ikke kan detekteres, indtil du forsøger at etablere forbindelsen.

Hvis du opretter forbindelse til en server uden for det samme netværk som serveren, er det værd at overveje at aktivere SSL.

Dette er ikke ideelt mysql, da der ikke er noget at indstille SSL-indstillingerne eksplicit til din applikation. I bedste fald kan du bruge mysql_options(&mysql->conn,MYSQL_READ_DEFAULT_GROUP, 'client');, som indlæser konfigurationen fra [client] sektion af den globale MySQL-konfigurationsfil (på webserveren). Dette kan forårsage problemer på en delt vært.

Hvis du bruger mysqli i stedet skal du kunne bruge mysqli :: ssl_set.

De fleste delte hostingkonti kræver, at du giver dig selv adgang til mysql-serveren. Normalt indtaster du din IP-adresse eller et interval for at give ekstern mysql-adgang. De fleste andre servere, hvis du har rodadgang, konfigurerer du det selv. Du bliver nødt til at spørge værtsfirmaerne, om ekstern mysql er tilladt, eller om du er nødt til at give din IP eller en anden server IP-adgang, der forbinder til db

  • 1 Ja, de fleste værter begrænser adgangen til deres databaseservere til enten localhost (hvis de hostes på webserveren) eller værter på det samme netværk (hvis der er dedikerede databaseservere). Dette er en bedste praksis for sikkerhed, da de fleste webhosting-databaseservere ikke har behov for adgang til nogen værter uden for netværket. For at få adgang til databasen til udviklings- eller administrationsformål bruger jeg normalt bare en SSH-tunnel i stedet for at tilføje min IP til de tilladte værter. Dette er typisk mere praktisk ved forbindelser med dynamiske IP'er.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?