Sådan opsættes SMTP-relæ i Exchange Server 2010

Jeg prøver at ændre mit domæne på Google Search-konsollen ved hjælp af værktøjet Ændring af adresse, og af nogle grunde kaster Google en fejl med at sige:

The old site redirects to edbinx.com, which does not correspond to the new site you chose.

Bare for at bekræfte, at min 301 fungerer, forsøgte jeg at foretage CURL-opkald og fik de forventede 301-omdirigeringer, jeg ved ikke, hvor jeg går galt med dette i Google Console.

Jeg fandt dette spørgsmål meget lig det problem, jeg står over for, Adresseændring (Google Webmasters Tools) Fejl, men desværre kan jeg ikke implementere det leverede svar.

Tak for din hjælp.

  • er edbinx ikke dit nye sted?
  • Nej, det nye websted er error.how
  • Hvordan kontrollerede du dine omdirigeringer? Hvis Google ser forskellige omdirigeringer, er enten Google forkert, din kontrol er forkert, eller dit websted er hacket. Google får normalt ikke disse ting forkert.
  • Hvis jeg gør en cURL edbinx.com på min terminal får jeg 301 omdirigering med den rigtige placering. Også på den anden online for at kontrollere omdirigering får jeg de rigtige resultater bortset fra Google
  • Så edbinx.com er dit gamle websted, og Google mener, at det omdirigerer til sig selv?

Dit problem er, at du ikke omdirigerer HTTP (i modsætning til HTTPS) og www. korrekt. Denne omdirigering er korrekt:

$ curl https://edbinx.com --head HTTP/2 301 location: https://error.how/ 

Disse tre omdirigeringer er dog ikke korrekte. De skal alle pege direkte på dit nye sted og ikke omdirigere til den kanoniske form af dit gamle websted:

$ curl http://www.edbinx.com/ --head HTTP/1.1 301 Moved Permanently Location: https://www.edbinx.com/ $ curl http://edbinx.com/ --head HTTP/1.1 301 Moved Permanently Location: https://edbinx.com/ $ curl https://www.edbinx.com/ --head HTTP/2 301 location: https://edbinx.com/ 

Hvis du ændrer disse tre omdirigeringer til at pege direkte på https://error.how/ så vil Google være i stand til at behandle din adresseændring korrekt.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?