(del 1) Programmerbar strømforsyning 30V 5A, DP30V5A med AliExpress

På AWS oprettede jeg to S3 spande. En til example.com og en til www.example.com.

Jeg valgte indstillingen "Brug denne spand til at være vært for et websted" til example.com og valgte "Omdirigeringsanmodninger" den www.example.com peger måldomænet til example.com spand.

Derefter oprettede jeg en CloudFront-distribution med S3-skovlen som oprindelse. Derefter anmodede jeg om og valgte certifikatet til example.com. Jeg anmodede også om et certifikat for *.example.com.

Så på min Route53 oprettede jeg et alias A som har min CloudFront-distribution som alias-mål.

Jeg oprettede også et andet alias A med navn www.example.com og alias mål er example.com.

Men efter at have gjort alle disse ting, example.com arbejder nu på browsere, men da jeg kom ind www.example.com, det siger www.example.com bruger et ugyldigt certifikat.

Jeg forsøgte at oprette to CloudFront-distributioner, og hver bruger certifikatet example.com og *.example.com, men der står, at CNAME allerede eksisterer, så jeg kunne ikke tilføje den anden.

Hvad kan der være galt her?

  • Angiv det sande webstedsnavn, hvis du vil have svar og hjælp. Også "alias A" er meningsløst. I DNS har du A eller CNAME optegnelser; og alias bruges ofte som et synonym for CNAME.
  • @PatrickMevzek AWS tilbyder ikke "alias" poster, der er forskellige fra CNAME. De er proxyoptegnelser, hvor DNS tjener en A registrere, men slår IP-adressen op fra et specificeret værtsnavn. De tilbyder denne service i tilfælde, hvor A poster kræves (som det bare domæne), men hvor du peger på noget med et navn, der kan have en dynamisk, skiftende IP-adresse.
  • DNS har ikke "ALIAS" -optagelse, det er rent noget, der tilbydes af nogle udbydere, og jeg ved det, men jeg vil ikke have folk til at blande hvad der er standard fra det, der er specielt for en udbyder. "alias A" virker stadig sjusket terminologi for mig.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?