Google Analytics-vejledning til begyndere

Jeg ved, at der har været spørgsmål om dette før, men min er lidt mere specifik. Jeg arbejder for et websted med høj trafik, og vi vil begynde at spore vores besøgende bedre. Desværre er Google Analytics ikke en mulighed i øjeblikket, så hvad jeg leder efter er nogle alternativer, helst server-side (men ikke nødvendigvis).

Vi kører i øjeblikket Urchin, men det jeg savner mest der, er den måde, du kan indstille konverteringer i Analytics og derefter spore (for eksempel) hvilke søgeord der konverterer bedre, eller hvilke destinationssider konverterer bedre. A / B-test er også noget, jeg virkelig savner.

Hvilke analyseværktøjer kan sammenlignes med analyser med hensyn til avanceret segmentering, navigationsoversigter, A / B-test osv.?

  • Du ved, at Google Analytics dybest set er Urchin, ikke? Også hvilken platform kører du webstedet på som uden at vide, hvilken server du har, vi kan ikke foreslå serverværktøjer.
  • Jeg ved det, men Analytics er ikke server-side. Urchin mangler også nogle af nøglefunktionerne som avanceret segmentering, A / B-test samt en let oversigt, som Analytics har. Under alle omstændigheder er det hele linux / apache / php :)
  • Jeg tjekkede bare. Jeg kender stadig nogle mennesker, der synes andet.

Medmindre du har budgettet til de virkelig avancerede sporingsplatforme, som big corp bruger, er de bedste værktøjer til analyse, konverteringssporing og A / B-test specialspecifikke tjenester.

Der er MixPanel, KissMetrics, Performable og w3roi * til konverterings- / begivenheds- / indtægtssporingssiden.

Tjek Visual Website Optimizer, Optimizely, Unbounce og selvfølgelig Google Website Optimizer for split test.

* Ansvarsfraskrivelse: w3roi er et værktøj, jeg har bygget til mine egne behov, men det er relevant, så jeg nævner det.

Jeg har brugt SmartStats før. Og mynte er varer.

Begge er gode, men jeg ved ikke, om jeg bruger dem til A / B-test.

  • Jeg har også mynte, men den er ikke egnet til det, jeg leder efter. Jeg tjekker SmartStats, tak.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?