7 gode steder at lære online videofærdigheder

Min forretningspartner er overbevist om, at det at have en video på en side i sagens natur er godt for SEO og vil forbedre dens placering. Jeg prøver at finde nogle beviser for at bekræfte eller benægte denne teori. Min fornemmelse er, at svar på spørgsmål som dette er lige for pengene: videoer er som enhver anden form for indhold. Godt indhold vil drive trafik (og derfor links og derfor SEO), dårligt / irrelevant indhold vil ikke.

Kender nogen nogen ressourcer, der enten har bekræftet eller afskåret den påståede iboende storhed ved at have en video på din side?

"Inherent" er nøgleordet her. Bare det at placere videoer på din side har nul indflydelse på placeringen fra et standpunkt til optimering på stedet.

Hvilke videoer hjælper med er dine engagementsmetrikker (tid på stedet, afvisningsprocent osv.). Google er begyndt at tage disse metrics til en mere gunstig konto, når de beslutter, hvordan man måler en brugeres "oplevelse" af deres foreslåede resultater.

  • Google bruger ikke din afvisningshastighed eller -tid på webstedet. De har ikke pålidelig adgang til den slags oplysninger i stor skala til at bruge.De bruger ikke google analytics-data, så det bedste de kunne gøre er at bruge værktøjslinjedata, som er ekstremt begrænset. Skabet, de måtte komme, ser brugerne bounceback til deres søgeresultatside, men det er det.
  • @John: Din kommentar ovenfor synes at mangle nogle verb. Jeg fandt det lidt svært at forstå. : /
  • Ja, ordet "brug" manglede flere gange. Mærkelig. Imve redigerede det, så det nu er sammenhængende.
  • Selvom de er enige med dig om organiske data, har de @JohnConde en betydelig mængde data fra AdWords, der korrelerer stærkt med metrics såsom afvisningsprocent, tid på webstedet, match til søgning osv. - du ved - alle de ting, der tilføjer kvalitet Score.
  • Det er stadig begrænsede data, da de fleste websteder ikke bruger adwords eller adsense.

@Ryan Steel er korrekt, der er ingen iboende værdi, bare værdien baseret på kvaliteten.

En måde at sikre en vis kvalitet er at sikre, at du følger skemaet på http://schema.org/VideoObject på dine videosider, så Google kender så meget relevant information om din video som muligt.

En af grundene til, at folk foreslår, at video er gavnlig for SEO, er, at Google bevidst overflader videoer i de blandede resultater.

Så hvor der engang ikke var nogen video-resultater på en resultatside for søgemaskiner (SERP), udløser nu næsten hver søgning en side med video / billede blandet.

Det betyder så, at hvis du har en video, der er på en relevant side med korrekt implementering og tagging af bedste praksis, kan din video vises i resultater mod konkurrenter, hvor et normalt organisk uddrag aldrig ville vises.

Der er også forlovelsesstykket. En video er meget mere engagerende som indhold end tekst, så tiden på webstedet og tiden til at vende tilbage til søgeresultaterne kunne udvides kraftigt.

Som Mike Hudson sagde, vises denne video nu i Googles universelle resultater, og at have video giver dig endnu en mulighed for at vises i serper og engagere folk på dit websted. At have en video på en side vil sandsynligvis dog ikke have nogen indvirkning. For at video har indflydelse, skal du tage det alvorligt og arbejde med en strategisk tilgang. Opret video-tutorials, opdateringer, demoer, og tilføj dem til dit websted. Sørg for at oprette et video-XML-sitemap, og tilføj skema-mikroformater til hver video.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?