Sådan fjernes Search.safefinder.info (Chrome, Firefox, IE)

På en webshop, jeg arbejder på, har jeg flere links, der viser en fancybox med produktinformation.

Linket fungerer uden ajax, det viser det samme indhold, som fancybox-links osv. Ikke fungerer.

Mit spørgsmål er dette, anses det for at være dårligt / blackhat at omdirigere alle undtagen googlebot tilbage til siden, der viser linket med en parameter, der kalder fancybox op.

f.eks:

if (($_SERVER['HTTP_X_REQUESTED_WITH'] != 'XMLHttpRequest') && !preg_match('#(google|[email protected]|yahoo! slurp|msnbot)#si', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) { header('HTTP/1.1 302 Found'); header('location: ' . conf('url:site').'index.php?menu_id='.$_GET['menu_id'].'&idproduct='.$_GET['idproduct'].'&idlist='.$_GET['idlist'].'&fb=1'); die(); } 

Google anbefaler følgende i sine retningslinjer for webmastere:

Bedrag ikke dine brugere eller præsenter andet indhold til søgemaskiner, end du viser for brugerne, hvilket almindeligvis kaldes "tilsløring".

I stedet for at give brugerne et hårdt link til AJAX-dataudbyderens script, hvorfor ikke bare angive index.php-linket som standard og bruge Javascript til at forbedre linket (dvs. ved at ændre dets klikhændelse for at bruge dit AJAX-funktionskald i stedet for at dirigere brugeren til index.php-linket), når DOM indlæses?

  • Jeg er ikke den eneste programmør, og selvom jeg gerne vil følge bedste praksis, er det ikke altid muligt, da arbejde er startet af andre, inden de bliver overdraget til mig. Omdirigering sender simpelthen brugeren tilbage til en side med design og kalder javascript-funktionen for at hente pop op. Brugerne får stadig det samme indhold, som googlebot ser, de får bare et lille design for ikke at være en bot.
  • @Kristoffer S Hansen men programmører, der har til opgave at sammenligne f.eks. den gengivne indhold / omdirigering af en URI, når en bruger med deres værktøjslinje installeret besøger URI versus adfærd, når deres bot besøger URI, vil stadig algoritmisk markere denne URI som "tilsløret" - medmindre du ved et menneske vil være dommer, det er sikrere at undgå denne adfærd.

Alt, hvad du gør specifikt til GoogleBot-brugeragenten, der adskiller sig fra almindelige brugere, selvom det ikke er meningen, at det er skadeligt, falder inden for tilsløring for så vidt angår Google. Et bedre alternativ ville være at omdirigere baseret på brugen af ​​JavaScript, IE se om brugeren har JavaScript aktiveret, og hvis ja, send dem derefter til JS-versionen, hvis nej send derefter til ikke-JS-versionen. Fordi du behandler alle brugere ens (en almindelig bruger uden JS-aktivering omdirigeres ligesom GoogleBot er), der overholder kvalitetsretningslinjerne.

Naturligvis kan denne teknik også bruges af spammere, så det er bedst kun at bruge den, hvis der ikke er en anden mulighed. Men hvis du skal gå den vej, skal du huske, at Google vil have GoogleBot behandlet som enhver anden bruger (hvis det får en anden behandling, bliver de skøre).

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger