EN VANDRING LANGSETT RESERVOIR | FJERNDISTRIKTSVANDRING

Jeg vil gerne begynde at lægge annoncer på mit websted, men Jeg er ret kræsen over, hvordan tingene ser ud så jeg vil gerne have attraktive annoncer, der fungerer som en funktion af hjemmesiden i modsætning til de grimme, kloge, du lejlighedsvis ser derude.

BuySellAds.com gør hvad jeg leder efter. De accepterer ikke dit websted, medmindre det får mere end 100.000 hits om måneden, så jeg kan ikke bruge dem. Annoncerne på http://net.tutsplus.com/ er den slags ting, jeg ønsker at medtage på mit websted.

Hvad er mine muligheder her? Hvilke virksomheder tilbyder denne form for service?

Jeg ville bruge AdSense, men jeg kan ikke lide udseendet af tekstannoncer, faktisk ved jeg, at jeg ikke engang læser dem, hvis jeg ser dem. Jeg bruger dog meget af min tid på at se på og klikke på de attraktive billedbaserede annoncer, du ser på websteder som smadrende mag og freelance switch

  • 1 Hvad handler dit websted om?
  • ah, ja, godt spørgsmål.Det er musikrelateret i øjeblikket, men vi arbejder på at udvide til at tilbyde web-design-tutorials osv ... Jeg er gået og oprettet adsense, hvilket er langt bedre, end jeg troede det ville være. Tak til alle, der fremsatte forslag :)

De fleste foretrækker tekstannoncer, da de er mindre påtrængende og ikke optager nogen væsentlig båndbredde. Men AdSense tilbyder også grafiske annoncer, hvis jeg ikke tager fejl.

Din anden mulighed er at sælge din annonceplads manuelt, hvilket er hvad tutsplus-webstederne gør. Det er dog et netværk af meget store websteder, der har masser af annonceplads samt trafik at sælge. Ikke mange mennesker kommer direkte til dig for at købe annonceplads, hvis du får mindre end 100.000 sidevisninger om måneden, medmindre du er det dominerende sted på et nichemarked.

  • tak Jeg er gået med AdSense siden, som de påpegede, tillader de grafiske annoncer og er ret gode annoncer, der matcher dem med indholdet.

Overvej The Deck, der bruges af mange kræsne mennesker, herunder 37 signaler, Daring Fireball, Kottke og mange andre. Det retter sig mod "kreative, web- og designkultur" -sider, så John Condes spørgsmål er gyldigt.

  • ja, jeg kan godt lide udseendet på dækket. tak for forslaget :)

Anthonygs forslag om TheDeck er godt. En anden mulighed at overveje er Project Wonderful.

Vi har virkelig brug for at vide mere om dit indhold. De bedste annoncenetværk er meget målrettet mod både annoncører og værtssider.

  • tak Jeg kan godt lide begge disse muligheder, men har besluttet at gå med AdSense indtil videre. Vil huske de andre senere, hvis jeg har lyst til en ændring.
  • åh, og indholdet er virkelig tilfældigt, men hovedsageligt musikrelateret

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?