Enkel DIY Momentnøgle Test

Jeg har en e-handelsklient, der er administrerende direktør, ejer, tøjdesigner nægter at have en navigation, der linker til underkategorisider, der hjælper brugere med at finde mere specifikke produkter, de leder efter. Han kan ikke lide at linke via brødkrummer og moduler på produktsider til lignende kategorier eller produkter. Det eneste, vi har fået med, er facetteret navigationsfiltrering, der kommer fra en kategoriside.

For eksempel vil han kun se: Kjoler, bukser, toppe, sko, tilbehør. Jeg vil gerne se underkatte i nav for disse, for eksempel: Kjoler> Asymmetriske, A-line, Cocktailkjoler osv.

De interne links vil hjælpe med at give adgang til disse sider og være i stand til at rangere for "cocktailkjoler" i stedet for kun generelle "kjoler".

Er der en måde at linke internt til underkategorisider til rangering og SEO-formål uden at opbygge dem visuelt på webstedet? Kan underkattsider bygges og placeres godt uden at være internt knyttet til? Vi kører på Magento.

  • 1 Er menuer en mulighed? Selv enkeltmenupunkter som f.eks. En "hamburger" -menu kan være fyldt med relevante links.
  • 2 Du har min empati. Det ser ud til, at du vil gøre det, der er rigtigt for brugerne. Alt andet, kan jeg forestille mig, ville ikke fungere godt for brugerne. Skål !!

Jeg har en idé, der meget godt kan tilfredsstille de mennesker, du arbejder for, men jeg anbefaler stadig din idé om at få navigation til at skille sig ud, men da dine chefer kommer med ikke så vidunderlige anmodninger, fortsætter jeg.

Hvad du kan prøve at gøre er at blande linkene med teksten.

For eksempel kan du på din startside lave et afsnit om sko og få titlen til at være et link til en udvidet informationsside om sko.

Et andet eksempel: Du kan også integrere det mere i afsnittet ved at tale om sko og i slutningen af ​​afsnittet gøre den korte sætning til et link til detaljerne.

Eksempler i tekst:

 These shoes are perfect for any occasion including winter and summer. Learn more 

og i dette eksempel er "Lær mere" et link til siden med detaljer om sko.

  • 1 Jeg ville ændre anbefalingen Lær mere ... til noget mere meningsfuldt, såsom læderbukkesko eller gåsko.
  • Det er også en idé, så længe det i sidste ende ikke forvirrer hjemmesidens gæst
  • Det ville trods alt være godt for linkkvalitet, der ønsker at tage den vigtigste ledetråd og rang for at lære mere.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger