React JS Tutorials for Beginners - 2 - Simple Demo

Jeg har oprettet et websted ved hjælp af AngularJS. Jeg er ikke sikker på, at dette websted vil blive indekseret korrekt af Google og andre søgemaskiner.

De cachelagrede Google-versioner af de indekserede sider er hvide uden indhold.

Vær venlig at rådgive - er det en normal opførsel på grund af et meget ungt websted, eller skal jeg bruge løsninger som https://prerender.io for at forbedre synligheden i SE?

Du vil helt sikkert finde / oprette et backend-gengivelsesværktøj til din oprindelige visning. Hvis du ser kilde på disse sider, finder du ikke noget meningsfuldt indhold, som bots kan scannes. Robotterne gengiver ikke en side, så 90% af det, der betyder noget, er tekstindholdet i HTML-filen, som robotten indlæser.

Du vil i det mindste ønske, at din beskrivelse og anmeldelser indlæses (anmeldelser på grund af friskhed og mangfoldighed af indhold). Du har ikke brug for noget komplekst som forudgående. Hvis du har problemer, kan du dynamisk backend udfylde beskrivelsen / anmeldelserne i ui-view uden selv at køre vinkelret på backend. Angular vil slette alt i ui-view på gengivelse og erstatte det med siden, men det er okay, så længe du erstatter det med det samme indhold.

For kantede apps er SEO en helt anden. Tjek Lever søge-venlige JavaScript-drevne websteder (Google I / O '18)

Google kan ikke gengive JavaScript. Til kantede applikationer skal du overveje hybridgengivelse som Angular Universal.

Brug mulighed for at hente og gengive i søgekonsollen, der muligvis viser hvide tomme sider til kantede applikationer. Tjek også med Googles mobilvenlighedstest.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?