Ekstramærker læringsapp Fuldstændige detaljer på hindi

forsøger at kigge efter en webanalysetjeneste (helst gratis), der får de sædvanlige ting, browser, hits, OS osv.

derudover skal det være i stand til at spore brugerens klikstier, og noget, hvordan jeg kan knytte sig til min egen database, måske måske videregive JSON-objekter, der ligner PIWIK. Jeg sporer brugerklikstier strengt til fejlfindingsformål, så jeg kan finde ud af, hvad en bruger lavede for at få bestemte fejl osv.

Jeg har søgt efter et par værktøjer og har ikke været i stand til at finde nogen, eller måske kan nogen anbefale, at der er andre bedre måder, jeg kan bruge til at debugge, hvad en bruger har gjort.

dybest set leder jeg efter et webanalyseværktøj, der gør det, jeg lige har beskrevet. Clicky ser ud til at være ret god, andre bedre alternativer?

  • Lidt sent på dette spørgsmål, men du vil måske se på svarene herfra: stackoverflow.com/questions/344693/…

Se på Google Analytics.

Jeg ville gå med clicky.

At spore mine godkendte besøgende (at kende deres brugernavn, e-mail osv.) Er et stykke kage:

<script type='text/javascript'> var clicky_custom = {}; clicky_custom.session = { name: '[+fullname+]', email: '[+email+]', username: '[+username+]' }; clicky_custom.timer = 250; </script> <script src='https://static.getclicky.com/js' type='text/javascript'></script> <script type='text/javascript'>try{ clicky.init(mySiteId); }catch(err){}</script>  

Citat fra deres side:

Sessionsegenskaben giver dig mulighed for at føje dine egne data til en besøgssession. Disse data gemmes i vores database og er tilgængelige, når du beder om detaljerne i denne session, hvad enten det er via selve webstedet, API'en, tredjepartswidgets eller andet. Når du ser en session på vores websted, vil hver brugerdefinerede værdi have et ikon ved siden af ​​den for let at skelne dine data fra de standarddata, som vi allerede sporer.

Flere detaljer på: http://getclicky.com/forums/?id=6092#session

Google analytics suger, IMHO, ved klikstier. Klikstier er nødvendige for at optimere navigationen og se, hvor folk "lægger på" og enten forlader webstedet eller vender tilbage til hjemmesiden. Jeg leder selv efter noget til at spore klikstier.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?