Sådan repareres netværksopdagelse i Windows 10

Jeg har et projekt i tankerne, der vil tilbyde brugerne deres eget domæne, som f.eks. Tumblr gør.

Jeg vil finde en udbyder, der kan levere:

  • Et topdomæne. f.eks: myproject.com
  • Ubegrænset underdomæner. fx: a.myproject.com, b.myproject.com, ...
  • En API til automatisk at oprette underdomæner
  • Til en rimelig pris (hvis muligt).

Hvis din DNS-udbyder understøtter jokertegn-poster, skal du bare bruge en webhost, der understøtter vilkårlige underdomæner med navnebaseret virtuel hosting.

Dette er en perfekt fin og skalerbar måde at oprette en familie af underdomæner på. For eksempel er det, hvad StackExchange gør: de har bare en enkelt wildcard DNS A-post til *.stackexchange.com, som (i øjeblikket) peger på 64.34.119.12. Den webserver, der kører på den adresse, ser derefter på HTTP Host header for at bestemme, hvilket sted der skal betjenes.

  • Det er en rigtig god idé. Denne server, der læser overskriften for at bestemme omdirigering, kan nye underdomæner tilføjes uden at genstarte den?
  • Sikkert; se for eksempel superuser.com/questions/192686/…. Også en måde at implementere dette på, hvis du f.eks. betjener indholdet dynamisk fra en database, er at få serveren til at kortlægge alle domæner til den samme rodmappe og bare få scripts i den mappe til at kontrollere Host header.

Oprettelse af individuelle A-poster for hver konto er en metode. Jeg er bekymret for, at udbredelsen muligvis bliver forsinket.

I min zend-applikation, når brugere registrerer sig, bliver de bedt om at vælge et brugernavn, det navn bliver deres underdomænenavn, hvor de logger ind. brugernavn.myapp.com Brugernavnet placeres i en fil /etc/nginx/subdomains

Der er et perl-script i Nginx conf-mappen, der læser listen over underdomæner fra filen og indtaster dem som servernavne eller aliaser, jeg glemmer hvilken. Nginx genindlæses derefter med nginx -s reload dette genindlæser kun konfigurationsfilerne, nginx (webserveren) går aldrig ned. Så før brugerne overhovedet kommer til at aktivere deres e-mail-adresse og logge på deres underdomæne er klar uden at skulle bruge DNS-poster.

Applikationen validerer, når en bruger logger ind på sit domæne, det kontrollerer, at de logger ind på deres tildelte underdomæne.

Med dette, hvis folk indtaster et underdomæne, der ikke findes, ser de en brugerdefineret 404. Svarende til hvis du går til http://asdfasdfasdfasdfa.zendesk.com/

Hvis min applikation ender med 100.000 brugere, behøver jeg ikke bekymre mig om 100.000 A-poster og bare arbejde ud af en lokal database og fil for at administrere underdomænerne.

  • Hvis du ikke bruger wildcard-DNS-posten, hvordan konfigureres din DNS?
  • Min fejl, jeg loggede lige ind på Amazon Route53, applikationsserveren, der håndterer alle logins, har et jokertegn. Men nginx og applikationen håndterer underdomænerne, så det ikke tillader folk at få adgang til ethvert underdomæne.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger