Vær ustoppelig #WithALittleHelp fra Google

Hej, jeg har forsøgt at finde et svar på dette, men det ser det ikke ud til.

Dybest set har jeg et domænenavn (registreret hos Namecheap), der (CNAME) peger på et AWS S3 bucket endpoint / url (dvs. S3-hostet statisk eneste websted), f.eks. coolname.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com.

Jeg prøver at konfigurere e-mail til dette domæne, og da S3 ikke har nogen "backend", man kan konfigurere, er det rent statisk filhosting, så jeg er nødt til at bruge en tredjeparts e-mail-udbyder / vært. Så jeg oprettede de nødvendige MX-poster til tredjeparts-e-mail-udbyderen, men de valideres ikke.

Jeg er ingen DNS-ekspert, men fra min forskning ser det ud til, at hvis det nøgne domæne er en CNAME-post, gør det MX- eller TXT-posterne usynlige? Således forhindrer e-mail i at fungere.

AWS S3-dokumentationen fører dig dog gennem en opsætning (trin 9), der bruger Route53-konsollen til magisk at pege et domænes A-post til et S3-websteds bucket-slutpunkter -uden faktisk at skulle angive IP-adressen.

Så jeg er ikke sikker på, hvordan jeg får S3-slutpunktets IP-adresse, som jeg har brug for at pege mit domæne til. Enhver hjælp er værdsat!

Edit1: Yderligere undersøgelser indikerer, at løsningen muligvis er at bruge ALIAS-poster, hvis DNS-udbyderen tillader det. Det ser ud til, at namecheap gør det.

  • "det ser ud som om det nøgne domæne er en CNAME-post", der aldrig sker, fordi et CNAME ikke kan sættes på toppen i henhold til dens definition.

Patricks kommentar er korrekt: A CNAME adgang på toppen af ​​domænet er ikke tilladt. Nogle DNS-systemer lader dig placere et der alligevel. For websteder ser det mest ud til at fungere, men det bryder mail. Når du har en CNAME på toppen, bliver mail ikke leveret til din MX poster, snarere bliver det leveret til MX poster for domænet i CNAME.

For at løse problemet skal du bare udskifte CNAME med en A eller ALIAS optage. Da de fleste AWS-tjenester kan ændre IP-adresse uden advarsel, kræver Amazon CNAME eller ALIAS optegnelser.

Så ja, du kan bruge ALIAS poster på NameCheap i stedet for CNAME og det løser dit problem. Her er instruktioner til at gøre det.

Hvis din DNS-vært ikke understøttede ALIAS registreringer, skal du bruge en, der gjorde det. For eksempel kan du stadig bruge din samme domæneregistrator, men ændre din DNS-vært til Amazon Route 53. Instruktionerne for det ville være:

  1. Åbn "Rute 53" i din AWS-konsol.
  2. Tilføj et domæne til DNS der.
  3. Repliker alle dine A, CNAMEog TXT poster der, undtagen at ændre CNAME optegnelser til A poster, der bruger et alias.
  4. Bemærk NS værdier, som rute 53 giver dig, og skift NS-poster hos din domæneregistrator til disse værdier.
  • Jeg ville ikke ændre mine navneservere til at bruge rute 53, men det kan tage evigt at udbrede. For at ende med at indstille en ALIAS-post på Namecheaps DNS-indstillinger, og e-mail fungerer korrekt nu. Af en eller anden grund tænkte jeg, at A registrerer == ALIAS registrerer. Men de er ikke de samme.
  • Glad for, at det fungerer. Jeg indsætter de ekstra oplysninger, hvis nogen har det samme problem, men ikke bruger en DNS-vært, der understøtter ALIAS-poster. De fleste DNS-værter understøtter dem ikke.
  • 1 ALIAS poster er en hybrid af A og CNAME optegnelser. Udefra ser de ud A optegnelser. Kunder får en A optag med en IP-adresse. Indefra ser de mere ud CNAMEregistrerer, hvor du angiver et andet værtsnavn. DNS-serveren ser periodisk op på dette værtsnavn (normalt hvert par minutter) og serverer en A optag med IP-adressen til værtsnavnet. De er ikke en standard ting, der understøttes af alle DNS-værter. De kaldes undertiden også ANAME optegnelser.
  • Tak Stephen, ja, lært noget nyt ... men det giver mening.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?