SEMrush markerer nogle af vores sider for at have brudt eksternt link, selvom linket åbner fint. Dette særlige eksempel markeres med http-kode 403, men vi kan åbne linket på siden. Foreslå venligst hvad jeg mangler her?

  • Desværre betragtes individuel fejlfinding på websteder, herunder via tredjepartsprodukter, uden for emnet her. Du kan simpelthen teste URL'en på andre testwebsteder for at se, hvad de returnerer.
  • Selvom det er min første gang her, men jeg tror, ​​at SEO-relaterede værktøjer er ret vigtig del af hele denne øvelse. Og hvilken anden måde er der for klart at kommunikere problemet end at give et konkret eksempel. Det føles som om nogen markerer dit spørgsmål på stackoverflow, fordi du har kodestykke (hvilket altid vil være meget specifikt). Men hvad jeg finder mest nyttigt ved stackoverflow er, at ved at kigge på et meget specifikt relateret problem fra andre kan jeg finde løsningen til min egen
  • Det er altid bedst at se på Stack Exchange-webstedets Hvilke emner kan jeg spørge om her inden udstationering. Hvis du klikker på dette link, vil du se, at spørgsmål, der kun er specifikke for dit websted, betragtes som uden for emnet her, ligesom de der er uden for din kontrol, hvilket SEMrush er. Vi kan virkelig ikke vide, hvorfor et tredjepartswebsted gjorde, hvad det gjorde ...

Webstedet https://httpstatus.io/ returnerer en '200' status for den side, så jeg formoder, at det er SEMrush, der tager fejl.

Har du prøvet at genskabe siden igen? Måske var det et engangsproblem.

Alternativt, hvad havde SEMrush supportteamet at sige om dette?

  • Siden er ok, det er det eksterne link, der markeres med http-kode 403. Men hvis jeg klikker på linket, åbnes det korrekt
  • Et link har ikke en statuskode. Sider har statuskoder, link har ikke.
  • Selvfølgelig ! det er bare de navne, jeg bruger til at skelne mellem min side og den eksterne side, hvis link er angivet på min side.
  • Er der en måde at markere dette som fast i SEMRush? For eksempel i Google Search Console markerer dette ofte fejl, som ikke længere er et problem. Jeg markerer disse som faste og venter på, at de gencrawler.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?