Hvad er Asiago-ost?

De fleste af de store virksomheder fik inkluderet sitemap i bunden af ​​deres websted. f.eks. Piriform / PCTools. Jeg vil gerne vide, om der er grund til at placere sitemap over copyright

eller de sætter det bare over ophavsretten, fordi de synes, det er pænere?

Tak.

Af alle ting på siden er ophavsretten sandsynligvis den mindst nyttige ting for en bruger. Ja, det er vigtigt at have et juridisk synspunkt, men det vil ikke være nyttigt for næsten alle, der besøger webstedet, da de er der for indhold, ikke ophavsretsmeddelelsen.

Hvor du vælger at placere dit sitemap, afhænger af, hvordan du ønsker, at dit websted skal vises og blive brugt. Hvis du kun har et lille sæt sider, der skal inkluderes i et sitemap, eller et lille sæt "hovedsider", er et sitemap i sidefoden en god idé, da det er meget let for brugerne at finde og også har fordele for SEO (tænk intern sammenkædning). Hvis du har meget indhold, der skal placeres i et sitemap, er det sandsynligvis vejen at have en dedikeret side til det. Hvis du har en masse "hovedsider" og derefter mange undersider under dem, kan en kombination af sidefods-sitemap og enkeltstående sitemap være vejen at gå.

  • Jeg fik begge dele - sitemap i sidefoden og det enkeltstående sitemap. Men mit spørgsmål var noget andet> Er det vigtigt for SEO, at sitemap i sidefoden kommer før ophavsretten eller ej?
  • Nej. Det betyder slet ikke noget.

Jeg synes, det skal være i sidefodområdet under nogle ressourcekategorier, så brugeren kan finde det som ressource for webstedet.

Sitemapet - en hurtig liste over links til alle siderne på dit websted - er normalt inkluderet lige inden slutningen af ​​din side på grund af den måde, folk bruger websider på.

Uanset om dine besøgende læser en artikel, gennemsøger fotos i et galleri eller scanner gennem dit websted på udkig efter noget, tager de normalt den samme tilgang (hvis de taler engelsk):

  • Start øverst på siden
  • Gå nedad, venstre mod højre (medmindre du bliver bedt om at gøre andet)

Når de er færdige med at læse, gennemse eller søge, har du nemt givet dem en liste over links til andre sider på dit websted, der kan interessere dem. Det er den samme logik for at placere "næste" og "forrige" links til en pagineret artikel nederst på en bestemt side.

Andre sprog eller kulturer, der har forskellige læseretninger, kan have en anden logisk tilgang til dette baseret på hvilken retning deres tekst flyder.

Jeg forestiller mig, at disse links normalt er over ophavsretten, fordi det traditionelt er i slutningen af ​​et dokument.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?