Sådan importeres Outlook PST-data til Google Apps-konto

Min virksomhed vil migrere al e-mail og cloud-arbejde til Google Apps for Business. Vi har i øjeblikket en Google-konto, dog med vores domæne tilføjet til brugernavnet. Det er min forståelse, at Google ikke længere tillader oprettelse af konti som dette og tvinger en *@gmail.com adresse.

Så i dette tilfælde bruger vi allerede [email protected]. I et tidligere tilfælde, hvor jeg tidligere har migreret til Google Apps, hvis du konfigurerer din konto med domæne example.com, eventuelle eksisterende Google-konti med dette domæne er enten slået eller tvunget til at vælge nye brugernavne. Vi vil gerne fortsætte med at bruge [email protected], men det er ikke så simpelt som at eksportere e-mail, kalender og dokumenter, da vi også har vores AdWords-, Analytics- og AdSense-konti knyttet til dette brugernavn.

Så i sidste ende er spørgsmålet, om nogen ved, hvordan man migrerer denne ene konto direkte ind i Google Apps for Business-domænet, enten før eller når den er oprettet?

Held og lykke med den ene. Det korte svar er: Nej, der er ingen måde at overføre eksisterende Google-konti til en Google Apps for Business-konto. Jeg har forsøgt. Der er bare ingen måde.

Du kan overføre nogle data til din nye Google Apps-konto eller i det mindste gøre dem tilgængelige derfra.

Se selv her, det er den ultimative Google-migrationsliste, godt skjult i dokumentationen: http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=da&hlrm=de&answer=58582

  • Jeg udstationerede dette, jeg har prøvet. Hvis du har brug for begge konti samtidigt, skal du aktivere flere login i dine kontoindstillinger og bruge krom!
  • Så det ser ud til, at AdSense bliver den lille ruffian, så? Nå, jeg vil prøve at overbevise marketing om at sætte det op igen.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger