Konica-Minolta MC-2400W-TEST1 - Løs problemet selv! Topmargen fra - MAGICOLOR

Resumé: Mit websted rangerer efter beskidte søgeord, og jeg vil gerne fjerne dem fra google ranking / søgeord.

Baggrund:

Min server blev hacket ved hjælp af timthumb-udnyttelsen / sikkerhedssårbarheden, tilsyneladende var jeg den sidste person på jorden, der læste nyhederne om udnyttelsen flere måneder efter, at den dukkede op.

Under alle omstændigheder var "hacker" så venlig at ændre index.php-filen på en sådan måde, at den genererede tilfældige seksuelt orienterede nøgleord, hvis webstedet hentes som Google-bot. Så hvis du ville hente det som Google bot / det bliver indekseret, ville du få tilfældigt genererede søgeord som:

sex videoer teenager teen sex voksen sex preteen ET LINK TIL EN RANDOM INDHOLD PÅ MIT WEB-SIDE anime sex videoer

en grov liste, der ligner det, ca. 180-200 pr. side.

Jeg har opdaget det alt for sent, så Google fik mig indekseret for ordene "sex" og visse voksenorienterede søgeord, cirka 2000.

Jeg har fjernet alt indholdet, fjernet webstedet, erstattet index.php med en statisk HTML og tilføjet en "FEJL 410" -titel til webstedet, så indholdet ikke længere er her og fjernet permanent. Jeg har også ansøgt om en manuel gennemgang af mit websted for cirka 1,5 måneder siden, men alligevel er nøgleordene der, og meget mærkeligt, nogle af søgeordsrangeringer faktisk "forbedres" over tid.

Her er nogle skærmbilleder fra webmasterværktøjer:

Spørgsmål:

  • Hvordan kan jeg fjerne disse beskidte søgeord og rangordne mit websted som en "normal" webside på den hurtigste måde?
  • Jeg vil gerne "FJERNE" nøgleordene, hvis det er muligt.

Hjælp mig eller peg mig i en retning. tak skal du have

OPDATERING & LØSNING:

Efter at have fjernet og blokeret indholdet i et stykke tid, lod jeg ALT indhold returnere en 404 og efter cirka 2-3 måneder (måske længere) slet ikke bevægelse, en dag google fjernede magisk ALLE stødende søgeord fra nøgleordssiden, så disse f $ #! ing nøgleord er nu væk for godt! Jeg håber, det kan være til nogen hjælp for dine webmastere, tak!

  • Har du tjekket listen over sider, der linker til dit websted? Det er muligt, at dit websted blev føjet til et linkplan, og der er andre websteder, der stadig bruger disse udtryk i ankre, der refererer til dit websted.
  • tak for tipet @danlefree faktisk er webstedet ikke rigtig føjet til et linkplan. Som sagt er index.php-filen skadeligt ændret.

Fra lyden af ​​det har du taget ned alle dine ægte indhold og forlod kun indekssiden. Dette er sandsynligvis en af ​​de værste ting, du kunne gøre, fordi Google ikke er i stand til det Opdater indholdet og nøgleordene på disse sider. Du bør heller ikke returnere en HTTP-status 410, fordi det indebærer, at indholdet aldrig kommer tilbage (selvom jeg tror, ​​at Google i øjeblikket behandler det samme som 404).

Du skal sørge for, at dit websted er sikkert igen, og om muligt gendanne alle siderne til deres tidligere tilstand (med den opdaterede, sikre timthumb og Wordpress). Når webstedet er sikkerhedskopieret, og alle spor af hacket er væk, vil det kun være et spørgsmål om tid, før Google besøger disse sider igen og henter de rigtige søgeord igen.

Du kan fremskynde processen ved at øge din gennemgangshastighed i Google Webmasterværktøjer. Ved "manuel gennemgang" er jeg ikke sikker på, om du mener "anmodning om geninddragelse" fra GWT, men er en nyttig ting at gøre, hvis du har mistet placeringen.

  • Mange tak for svaret. Jeg designer siden igen og programmerer manuskriptet, så jeg faktisk ikke vil have, at indholdet skal returneres. Jeg vil ikke engang have de originale søgeord længere, jeg vil bare have de forbandede beskidte søgeord til at forsvinde.

arbejdet for dig: Charles Robertson | Ønsker du at kontakte os?

nyttige oplysninger